Antena Meniu Search
x

Video De ce este convins Putin că va câștiga în Ucraina și va putea învinge NATO, în caz de război: "Cursul istoriei nu mai poate fi oprit"

"Nu aţi văzut încă nimic din ce putem face în Ucraina", ameninţă Vladimir Putin, care provoacă Occidentul. Liderul de la Kremlin este convins că ţara sa poate învinge NATO pe câmpul de luptă şi spune că Rusia a folosit doar o mică parte din potenţialul său militar în războiul de până acum din Ucraina.  

de Redactia Observator

la 08.07.2022, 21:45

președintele Rusiei Vladimir Putin
De ce este convins Putin că va câștiga în Ucraina și va putea învinge NATO, în caz de război: "Cursul istoriei nu mai poate fi oprit" - Profimedia Images

După ce a reuşit să cucerească regiunea ucraineană Luhansk şi este foarte aproape să pună mâna şi pe Doneţk, Vladimir Putin ne ameninţă acum pe toţi cu războiul. 

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei: Tot auzim despre cum Vestul vrea să ne învingă pe câmpul de luptă. Ce pot spune este: Lăsaţi-i să încerce.

Declaraţia războinică vine după ce în ultimele săptămâni, din Occident, au ajuns tot mai multe arme în Ucraina, pentru a o ajuta să ţină piept militarilor ruşi. Deranjat, Putin spune că ajutoarele militare trimise de Vest nu fac altceva decât să oblige Moscova să lupte până capăt. 

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei: Lumea ar trebui să ştie că, în mare, încă nu am început nimic serios. Tot auzim că Vestul vrea să se lupte cu noi până la ultimul ucrainean. Este o tragedie pentru poporul ucrainean.

Pe acelaşi subiect

Vladimir Putin, convins că armata rusă va învinge în Ucraina

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei: Procesul nu poate fi oprit. Cursul istoriei nu mai poate fi oprit şi orice tentativă a Vestului de a realiza versiunea sa de ordine globală este menită să eşueze. 

Nu mai lasă loc de dialog cu Occidentul nici ministrul său de Externe. Prezent la reuniunea G20, în Indonezia, Serghei Lavrov a părăsit nervos reuniunea.  

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe: Agresori, invadatori, ocupanţi. Am auzit o mulţime de nume azi şi toată lumea ne somează să punem capăt acestei operaţiuni şi să găsim o soluţie paşnică. Negocierile de pace au fost oprite de Ucraina.  

Annalena Baerbock, ministrul de Externe al Germaniei: Ministrul rus de Externe a stat mai mult pe afară, iar asta subliniază faptul că nu există voinţă din partea Rusiei pentru discuţii. 

Iar faptul că nu mai e cale de dialog cu Rusia, ucrainenii simt pe pielea lor. Cel puţin trei oameni au murit şi alţi cinci au fost răniţi numai în ultimele ore, după ce ruşii au lansat un atac cu rachete.  

Potrivit oficialilor ucraineni, în ultimele 24 de ore, 40 de localităţi din Ucraina au fost sub bombardamentul militarilor lui Putin, care controlează acum o bună parte din sudul şi estul din teritoriul Ucrainei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » De ce este convins Putin că va câștiga în Ucraina și va putea învinge NATO, în caz de război: "Cursul istoriei nu mai poate fi oprit"