Antena Meniu Search
x

Doi copii de 5 și 1 an, încuiați trei zile în casă după ce și-au găsit părinții morți în pat. ”Dorm de mult timp” [Foto]

Doi copii de 5 și 1 an și-au găsit părinții morți în pat, după ce cu o seară înainte au mâncat murături ”otrăvite”, în Rusia, și au dormit alături de aceștia timp de trei zile, când o rudă a mers la ei acasă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.10.2020, 15:20

  • Autoritățile bănuiesc că părinții copiilor au murit după ce au mâncat castraveți murați „otrăviți” cu toxina care provoacă botulismul.
  • Descoperirea șocantă a fost făcută de mătușa copiilor, care s-a grăbit să ajungă la apartament după ce a vorbit cu fetița de cinci ani la telefon.

Alexander și Viktoria Yakunin, descriși drept „cuplul perfect”, au lipsit de la o reuniune de familie și asta le-a făcut pe rude să bănuiască faptul că ceva rău li s-a întâmplat.

Au început să sune acasă la familia Yakunin și, după mai multe încercări, fiica cea mare a cuplului, în vârstă de cinci ani, le-a răspuns la telefon și le-a spus că părinții ei dorm de mai multă vreme.

Cei doi aveau doi copii și erau descriși de rude drept ”cuplul perfect”

Mătușa copiilor a plecat de urgența la casa acestora și când a ajuns și-a văzut sora și cumnatul morți în pat. 

”Am intrat și am văzut totul. Am căzut și am țipat”, a povestit femeia, care a chemat poliția, i-a îmbrăcat pe cei mici și i-a scos din apartamentul lor din regiunea Leningrad, Rusia, scrie Daily Mail.

Presa 78.ru scrie că cel mai probabil cei doi soți au murit intoxicați după ce au mâncat murături la borcan primite de la bunici. Borcanul era încă deschis, pe masa din bucătărie.

Anchetatorii spun că moartea celor doi părinți a survenit neașteptat, după ce au consumat castraveți murați. Rezultatele de laborator au arătat prezenţa toxinei botulinice lăsat deschis pe masa din bucătărie. Toxina provoacă paralizie și chiar moarte prin insuficiență respiratorie. 

Un vecin a exclus alcoolul ca posibilă cauză a decesului, spunând că soții nu obișnuiau să bea.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Doi copii de 5 și 1 an, încuiați trei zile în casă după ce și-au găsit părinții morți în pat. ”Dorm de mult timp” [Foto]