Antena Meniu Search
x

Doliu în familia președintelui Statelor Unite. Fratele lui Donald Trump a murit la 71 de ani

Robert Trump, fratele mai mic al lui Donald Trump, a murit sâmbătă seara, la vârsta de 71 de ani.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 16.08.2020, 07:37

Fratele lui Donald Trump a murit într-un spital din Manhattan
Donald Trump este extrem de afectat de moartea fratelui său - Hepta
  • Robert Trump a murit într-un spital din Manhattan.

Robert Trump avea probleme de sănătate de mai mult timp, iar ultimele zile din viață și le-a petrecut pe un pat de spital din Manhattan.

Conform CNN, fiind informat de starea fratelui său, Donald Trump a mers vineri la New York și i-a făcut o ultimă vizită fratelui său.

Mai mult, între cei doi ar fi existat și o legătură telefonică, în cursul zilei de sâmbătă, dar nu se știe cu exactitate dacă Robert Trump a mai avut puterea necesară să vorbească cu fratele său înainte de a muri.

Donald Trump a confirmat decesul fratelui său, precizând că "nu era doar fratele meu, era cel mai bun prieten al meu. I se va simți lipsa, dar sunt singur că ne vom întâlni din nou. Amintirea lui va dăinui mereu în inima mea. Robert, te iubesc! Dumnezeu să te odihnească în pace".

Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump, a transmis și ea un mesaj prin intermediul unui site de socializare: "Unchiule Robert, te iubim! Întotdeauna rămâi în inimile și rugăciunile noastre".

Robert Trump ar urma să fie înmormântat, iar președintele Statelor Unite ale Americii este așteptat să participe la ceremonie, însă deocamdată nu se cunosc detalii despre următorul pas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Doliu în familia președintelui Statelor Unite. Fratele lui Donald Trump a murit la 71 de ani