Antena Meniu Search
x

Video Două persoane au fost grav rănite, după ce un balcon s-a prăbuşit pe stânci, în Malibu. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere

O petrecere a fost la un pas să se transforme într-o tragedie, după ce un balcon plin cu oameni s-a prăbuşit duminică pe stânci, în Malibu.

de Monica Palade

la 11.05.2021, 15:35

Două persoane au fost grav rănite, după ce un balcon s-a prăbuşit pe stânci, în Malibu. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere - Twitter

 Cel puţin patru persoane au fost transportate la spital cu răni mai puţin grave, potrivit autorităţilor. Alte cinci persoane au fost tratate la locul incidentului.

Proprietara a închiriat casa unor tineri pentru weekend. Aceasta a spus că a aflat de la nişte vecini că erau în jur de 30 de oameni în casă, deşi ar fi trebuit să fie doar şase.

La un pas de tragedie

Timp de trei ore, potrivit proprietarei, a încercat să îi determine pe oameni să părăsească casa. Ultimul telefon dat a fost la ora 17:00. Iar 15 minute mai târziu balconul mult prea aglomerat s-a prăbuşit, astfel mai multe persoane au căzut pe stânci şi nisip de la mai bine de patru metri.

Pe acelaşi subiect

„Am auzit un zgomot şi i-am văzut pe cei mai buni prieteni ai mei şi pe iubita mea căzând de la mai bine de patru metri. A cedat podeaua. Ar fi putut fi mult mai rău, dar tot este îngrozitor”, a declarat un martor.

„Unii dintre clienţii mei au probleme ortopedice. Unul dintre ei s-a lovit la cap”, a declarat avocatul Shervin Lalezary, care reprezintă cel puţin patru dintre persoanele rănite.

Pompierii au declarat casa nelocuibilă. Proprietarul a spus că, pe lângă balconul distrus, restul casei a fost vandalizat. Potrivit autorităţilor, în momentul prăbuşirii, în balcon se aflau peste 15 persoane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Două persoane au fost grav rănite, după ce un balcon s-a prăbuşit pe stânci, în Malibu. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere