Antena Meniu Search
x

Dragoș Dolănescu s-a vaccinat de cinci ori: „Am făcut vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer și AstraZeneca”

Dragoș Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu, susține că s-a vaccinat de cinci ori anti-Covid, cu seruri diferite, atât în America cât și în Costa Rica. Dragoș Dolănescu spune că toată familia lui a avut coronavirus și că la toți boala s-a manifestat ca o răceală puternică.

de Redactia Observator

la 11.01.2022, 15:14

Dragos Dolănescu s-a vaccinat de cinci ori: „Am făcut vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer și după ceva timp cu AstraZeneca” - Profimedia Images

Dragoș Dolănescu a dezvăluit pentru Click! cum a ajuns să se vaccineze de cinci ori, cu trei vaccinuri diferite. 

”Toată familia a avut coronavirus. Primul care a luat virusul a fost Ion, care ne-a dat la toți. A fost ca o răceală puternică. Am stat 14 zile în casă. Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA și Costa Rica. Știi că eu merg mult la Miami și mi-am făcut acolo vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer. La ceva timp am făcut în Costa Rica și vaccinul de la AstraZeneca. Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine. Toată familia și-a făcut vaccinul, mai puțin Darius, fiul meu cel mic, care a împlinit 11 ani”, a declarat Dragoș Dolănescu.

Fiul regretatului Ion Dolănescu, care a murit în anul 2009, spune că în Costa Rica, acolo unde locuiește, sunt deja peste 5000 de cazuri de infectare cu varianta Omicron. 

”Aici sunt peste 5000 de cazuri cu Omicron. Acestea sunt ultimele cifre: Îmi doresc să vin la primăvară în România. Abia aștept să ajung și la mormântul tatălui meu”, a adăugat el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Dragoș Dolănescu s-a vaccinat de cinci ori: „Am făcut vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer și AstraZeneca”