Antena Meniu Search
x

Războiul fraţilor Dolănescu pe averea tatălui lor e tranşat de judecător. Procesul s-a încheiat, urmează verdictul

Opt ani de procese, expertize contestate şi o avere disputată între fraţi. Procesul dintre Ionuţ şi Dragoş Dolănescu a ajuns la final, iar judecătorii trebuie să dea o decizie. Astăzi, la ultimul termen, Ionuţ Dolănescu a susţinut că fratele său a vrut doar să îl şicaneze prin acest proces, pentru că cei doi se puteau înțelege amiabil. De cealaltă parte, Dragoş susţine că fratele său a fost cel care a vrut să prelungească chinul.

Vezi și

Opt ani de procese, expertize contestate şi o avere disputată între fraţi. Procesul dintre Ionuţ şi Dragoş Dolănescu a ajuns la final, iar judecătorii trebuie să dea o decizie.  Astăzi, la ultimul termen, Ionuţ Dolănescu a susţinut că fratele său a vrut doar să îl şicaneze prin acest proces, pentru că cei doi se puteau înțelege amiabil. De cealaltă parte, Dragoş susţine că fratele său a fost cel care a vrut să prelungească chinul.

Neîntelegerile dintre Ionuţ şi Dragoş Dolănescu au început la scurt timp după ce tatăl lor a murit. 

"Eu cred ca Dragos, în toți acești ani, a dorit să mă sicaneze. Nu văd unde ar putea el sa duca drepturile de autor ale lui Ion Dolanescu. Ion Dolanescu este recunoscut în Costa Rica?", spune Ionuţ.

"Eu cred că e demonstrat că Ionuţ a fost cel care a vrut să dureze atât de mult timp", este de părere Dragoş.

Averea, estimată la puţin peste 1 milion de euro, a deschis lupte aprinse între cei doi fraţi. Grija fiecăruia era ca instanţa să împartă în mod egal ceea ce tatăl lor a strâns o viaţă întreagă. 

După 8 ani de procese, cea mai mare miză dintre cei doi fraţi rămâne în continuare casa din centrul Capitalei, evaluată de mai multi experti la aproape 700.000 de euro.

Pe lângă acest imobil, drepturile de autor pentru operele lui Ion Dolănescu au născut un adevărat război între cei doi fraţi. 

"La instanța de fond, drepturile de autor au fost acordate doar lui Ionuţ Dolănescu, pe motiv că este artist de muzică populară. Din punctul meu de vedere, acesta nu este un criteriu pentru că vocea azi este, mâine poate sa dispară", spune avocata lui Dragoş Dolănescu.

Iar ultima dispută dintre cei doi fraţi a avut la mijloc o sobă din casa de pe strada Caimatei. Reevaluată acum, de la 12 mii, la 13 mii de euro.

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti vor da o decizie definitivă în acest caz săptămâna viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Războiul fraţilor Dolănescu pe averea tatălui lor e tranşat de judecător. Procesul s-a încheiat, urmează verdictul