Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Durere nemăsurată după moartea lui Liam Payne. Iubita sa, Kate Cassidy, rupe tăcerea: "Îngerul meu, te voi iubi tot restul vieţii"

Moartea neașteptată a lui Liam Payne, fostul membru One Direction, a declanșat o serie de reacții emoționante din partea familiei, prietenilor și colegilor săi din industria muzicală. În centrul atenției se află acum fiul său de 7 ani, Bear, și modul în care media a tratat tragicul eveniment. Şi fosta iubită a artistului, Kate Cassidy, a postat un mesaj emoţionant pe contul de Instagram.

de Redactia Observator

la 19.10.2024 , 14:56

Reacţia iubitei lui Liam Payne Reacţia iubitei lui Liam Payne - Instagram

Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, a fost găsit fără viaţă în faţa unui hotel din Argentina. Primele date din anchetă arată că artistul în vârstă de 31 de ani ar fi căzut de la etajul al treilea al clădirii, dar nimeni nu poate spune dacă este vorba despre un accident sau suicid.  

Reacţia fostei sale iubite, Kate Cassidy

"Vă mulţumesc pentru toate cuvintele şi gândurile frumoase. M-am simţit complet pierdută. Nimic legat de ultimele zile nu pare real. Vă rog să îmi acordaţi spaţiul şi intimitatea necesare pentru a naviga această perioadă. Liam, îngerul meu. Eşti totul. Vreau să ştii că te-am iubit necondiţionat şi complet. Şi te voi iubi în continuare pentru tot restul vieţii mele. Te iubesc, Liam", a scris, pe Instagram, Kate Cassidy, fosta iubită a lui Liam Payne. Tânăra îl însoţise în turneul din Argentina până cu câteva zile înaintea tragicei morţi, când aceasta se afla în SUA. 

Articolul continuă după reclamă

Reacţia lui Cheryl Cole, mama băieţelului lui Liam Payne

Pe acelaşi subiect

Cheryl Cole, fosta parteneră a lui Liam Payne, a declarat că fiul ei Bear, în vârstă de 7 ani, trebuie "să facă față realității de a nu-și mai vedea niciodată tatăl", conform BBC. Cântăreața și Payne au avut o relație din 2016 până în 2018.

Pe Instagram, Cheryl a spus: "În timp ce încerc să navighez prin acest eveniment cutremurător și să trec prin propria mea durere în acest moment de nedescris, aș dori să reamintesc tuturor că am pierdut o ființă umană. Ceea ce îmi tulbură spiritul cel mai mult este că într-o zi Bear va avea acces la rapoartele abominabile și la exploatarea mediatică pe care le-am văzut în ultimele două zile. Îmi frânge și mai mult inima faptul că nu-l pot proteja de asta în viitor. Vă rog să vă gândiți la utilitatea unora dintre aceste rapoarte, alta decât aceea de a provoca și mai mult rău tuturor celor care au rămas în urmă, adunând resturile. Înainte de a lăsa comentarii sau de a face videoclipuri, întrebați-vă dacă ați vrea ca propriul copil sau familia dumneavoastră să le citească. Vă rugăm să-i oferiți lui Liam puțina demnitate care i-a mai rămas în urma morții sale pentru a se odihni în sfârșit în pace".

Postarea lui Cheryl pe social media vine după ce Simon Cowell a adus anterior propriul său omagiu celor de la One Direction, spunând că are "inima frântă" și se simte "gol" în urma morții cântărețului. Cowell, care a reunit grupul la X Factor în 2010, și-a amintit de Payne ca fiind "bun, amuzant, dulce, grijuliu și talentat": "Liam, sunt devastat. Cu inima frântă. Și mă simt gol".

Harry Styles, devastat. Reacţia foştilor membri One Direction

Foștii colegi de trupă ai lui Payne au postat, de asemenea, omagii. Harry Styles a declarat că "inima lui se rupe" pentru familia lui Payne, în timp ce Niall Horan s-a declarat "absolut devastat".

Sharon Osbourne, fost judecător X Factor, a ridicat întrebări despre responsabilitatea industriei muzicale: "Unde a fost această industrie când ai avut nevoie de ea? Erai doar un copil când ai intrat în una dintre cele mai dure industrii din lume".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IPS Teodosie ne îndeamnă să nu ascultăm de medic în perioadele de post. Sunteţi de acord cu noua sa declaraţie?
Observator » Ştiri externe » Durere nemăsurată după moartea lui Liam Payne. Iubita sa, Kate Cassidy, rupe tăcerea: "Îngerul meu, te voi iubi tot restul vieţii"