Antena Meniu Search
x

El e bărbatul de la care a pornit infernul din blocul londonez, soldat cu zeci de morţi şi dispăruţi! Cauza incendiului e ULUITOARE

Incendiul devastator din turnul Grenfell din Londra a pornit din apartamentul unui taximetrist de origini etiopiene, de la etajul 4. Focul n-a putut fi stăpânit şi a cuprins tot blocul, în 15 minute.

Incendiul devastator din turnul Grenfell din Londra a pornit din apartamentul unui taximetrist de origini etiopiene, de la etajul 4. Focul n-a putut fi stăpânit şi a cuprins tot blocul, în 15 minute.

Behailu Kebede, 44 de ani, tată al unui copil, e cel care a dat alarma după izbucnirea incendiului devastator. Însă focul a pornit chiar din apartamentul bărbatului originar din Etiopia. Kebede, taximetrist, locuia la etajul patru. 

O vecină a povestit presei britanice cum, în toiul nopţii, bărbatul i-a bătut la uşă.

"Era ora 00.50, eu dormeam, iar el m-a trezit. Focul izbucnise, era mic, în bucătărie. Puteam să-l văd, pentru că lăsase uşa deschisă. Alarma anti-incendiu nu era pornită", povesteşte femeia.

Dezastrul a pornit de la frigiderul defect din bucătăria lui Kebede. Tentativele lui disperate de stingere a focului au eşuat, iar flăcările au început să crească ameninţător. Taximetristul s-a dat bătut şi a fugit din apartamentul incendiat. 

Vecinii spun că, totuşi, bărbatul a sunat la numărul de urgenţă şi a anunţat incendiul. După 6 minute, pompierii au sosit, dar era prea târziu. Complet scăpat de sub control, focul a cuprins întreg turnul, în doar 15 minute.

Taximetristul a scăpat cu viaţă din incendiu şi a fost deja audiat de poliţiştii britanici.

Trebuie să citești și asta!

"Mamă, îţi mulţumesc...". ULTIMELE CUVINTE ale frumoasei Gloria, înainte să moară. Tânăra de 27 de ani, masterand în arhitectură, a sfârşit ARSĂ DE VIE în infernul Grenfell Tower!

IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul ATACULUI care a îngrozit Franţa! Cine se afla în RESTAURNATUL ROMÂNESC în momentul în care indivizi mascaţi au stropit localul cu benzină şi i-au dat foc

Reacţia HALUCINANTĂ a unui român în timp ce Lidia şi Domnica ZAC ARSE pe caldarâm şi URLĂ după ajutor. ROMÂNCELE au fost STROPITE CU BENZINĂ şi INCENDIATE la Paris (VIDEO)

În pericol să ARDĂ DE VII în focul de la Grenfell Tower, o mamă și-a SALVAT FAMILIA de la MOARTE SIGURĂ cu un TRUC absolut GENIAL

A fost identificată PRIMA VICTIMĂ a incendiului care a mistuit Grenfell Tower! ULTIMUL MESAJ trimis înainte de a sfârşi în INFERNUL din blocul londonez

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » El e bărbatul de la care a pornit infernul din blocul londonez, soldat cu zeci de morţi şi dispăruţi! Cauza incendiului e ULUITOARE