Antena Meniu Search
x

Video Elevă de 17 ani, ucisă în timpul orelor online, un șofer a intrat cu camioneta în casa ei, în Texas

O adolescentă de 17 ani a fost ucisă în propria casă, în timpul orelor online, după ce o mașină scăpată de sub control s-a izbit în zidul camerei ei, în Greenville, nordul Texasului. Aramis Mora s-a stins într-o clipită.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.12.2020, 12:25

Elevă de 17 ani, ucisă în timpul orelor online, un șofer a intrat cu camioneta în casa ei, în Texas
Elevă de 17 ani, ucisă în timpul orelor online, un șofer a intrat cu camioneta în casa ei, în Texas - Facebook
  • Adolescenta împlinise 17 ani în urmă cu două luni.
  • Fata a fost găsită moartă în cameră, de către fratele ei.

Tragedia s-a produs luni după-amiază, când Aramis participa de acasă la cursurile online. Fratele ei, Gustavo, a povestit că Aramis se afla în camera ei, când a auzit un zgomot puternic.

„Apoi am auzit-o chemându-mă”, a spus el. „Ușa ei ajunsese pe hol, așa că a trebuit să o mut din drum, apoi am început să o strig”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când a intrat în camera ei, tânărul a găsit o scenă de coșmar. Zidul exterior era complet distrus de mașina care ocupa acum întreaga cameră.

Aramis a murit strivită de o mașină în camera ei

”Am căutat-o printre dărâmături și am găsit-o. Era chiar lângă camionetă. I-am verificat pulsul și respirația, dar nu mai respira”, a spus Gustavo Mora.

Moartea fulgerătoare a tinerei eleve a îndoliat întreaga comunitate. 

Profesorul de artă al liceului Greenville, Billy Shiflet, povestește că Aramis Mora excela în desen și voia să urmeze o carieră în această direcție.

Potrivit familiei tinerei, șoferul care a provocat tragedia ar fi suferit o urgență medicală.

„Sunt devastat”, a spus Gustavo Mora. „Era o persoană foarte inteligentă și muncitoare. Știa întotdeauna ce să spună”, a mai spus fratele adolescentei, potrivit nbcdfw.com.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Elevă de 17 ani, ucisă în timpul orelor online, un șofer a intrat cu camioneta în casa ei, în Texas