Antena Meniu Search
x

Elicopter prăbuşit în timpul unui zbor de antrenament, în Japonia. Nouă oameni au murit

Nouă oameni au murit după ce un elicopter al securităţii civile care s-a prăbuşit, vineri, în centrul Japoniei, în timpul unui zbor de antrenament.

Nouă persoane aflate la bordul unui elicopter al securităţii civile care s-a prăbuşit, vineri, în centrul Japoniei, în timpul unui zbor de antrenamen au murit - Twitter

Nouă oameni au murit după ce un elicopter al securităţii civile care s-a prăbuşit, vineri, în centrul Japoniei, în timpul unui zbor de antrenament, potrivit anunţului de sâmbătă al autorităţilor locale, citate de AFP.

"Moartea tuturor celor nouă ocupanţi ai aparatului de zbor a fost confirmată astăzi (sâmbătă, n.r)", a explicat un responsabil local pentru AFP. 

Poliţia şi armata au lansat operaţiuni de salvare pentru a-i găsi pe pasageri după prăbuşirea aparatului în prefectura Gunma, la nord-vest de Tokyo. 

Victimele făceau parte din securitatea civilă şi din unitatea de pompieri. De asemenea, un pilot şi un mecanic figurau printre persoanele de la bord, a precizat aceeaşi sursă.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anchetatori au fost trimişi la faţa locului de Guvern. 

Elicopterul, de tip Bell 412, a părăsit baza, vineri dimineaţă, pentru un zbor de observare de două ore, însă orice contact cu aparatul a fost pierdut. 

Doi piloţi au fost găsiţi morţi, în februarie, într-un accident cu un elicopter militar care s-a prăbuşit la şapte minute după ce a decolat. 

Nouă persoane au decedat de asemenea, anul trecut, într-un accident de elicopter. Aparatul s-a prăbuşit pe un munte în timpul unui exerciţiu de salvare.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Elicopter prăbuşit în timpul unui zbor de antrenament, în Japonia. Nouă oameni au murit