Antena Meniu Search
x

Elvis Presley şi pasiunea sa pentru muzică şi arme de foc!

În urmă cu 56 de ani, Elvis Presley lăsa deoparte pasiunea sa pentru muzică şi trecea la arme

Regele Rock"n Roll-ului, Elvis Presley, s-a născut la 8 ianuarie 1935, într-un mic orăşel din Mississippi. Micul Elvis, care făcea parte dintr-o familie modestă, a fost fascinat de muzică încă de mic copil. 

Pasiunea pentru muzică s-a accentuat când, la o vârstă fragedă, a început să cânte în corul bisericii, apoi să descopere la radio că este înnebunit după muzica blues şi country. La 10 ani, Elvis îşi dorea foarte tare o bicicletă, dar cum părinţii săi nu aveau o situaţie materială foarte bună, i-au făcut cadou doar o chitară. Chitară de care Elvis Presley nu se va mai despărţi până la moarte. 

Pe 24 martie 1958, la vârsta de 23 de ani, Elvis, care devenise deja un nume important în lumea muzicală, este înrolat în armată. 

Primul lucru de care a trebuit să se despartă a fost părul său mare, fiind tuns scurt în armată, imaginile cu noua tunsoare făcând la acea vreme înconjurul lumii. Noul star Rock al acelor vremuri era acum soldat. 

"Era atât de aglomerat în frizerie, erau atât de mulţi reporteri şi fotoreporteri, că abia mă puteam mişca să-l tund", povestea la acea vreme, James Peterson, cel care l-a tuns pe Elvis. 

Rapoartele acelor vremuri arată că superiorii lui Elvis îl apreciau, ei notând că "era un soldat bun care îşi făcea foarte bine treaba". 

Pe lângă ordinele pe care le avea de îndeplinit, Elvis Presley nu s-a despărţit de muzică. Şi-a încântat colegii şi superiorii cu talentul său, cântând la chitară, acordeon sau pian! 

Elvis era extrem de pasionat şi de armele de foc, drept dovadă numeroasele imagini surprinse cu el testând mai multe arme!

foto: elvispresleymusic.com.au

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Elvis Presley şi pasiunea sa pentru muzică şi arme de foc!