Antena Meniu Search
x

Video Englezii petrec ca în poveşti: 3 zile şi 3 nopţi durează petrecerile după încoronarea Regelui Charles. Cum s-au distrat românii din Regat

Trei zile şi trei nopţi durează petrecerile în Marea Britanie, ca în orice poveste cu regi şi regine. Britanicii sunt osteniţi după concertul de la Palatul Windsor, care s-a terminat târziu în noapte. Peste 20.000 de oameni au fost la spectacolul oferit de cei mai cunoscuţi artişti din lume.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 08.05.2023, 20:50

Vezi și

Concertul încoronării i-a adus pe aceeaşi scenă pe Andrea Bocelli, Take That, Nicole Scherzinger, fostă membră a Pussicats Dolls, şi Katy Perry. O mare admiratoare a acesteia, Prinţesa Charlotte a fredonat toate versurile din cântecele divei. Artiştii care nu au putut participa la concertul în onoarea regelui Charles au trimis mesaje video. Printre ei, Tom Cruise care a vorbit de la manşa unui avion.

Toţi britanicii au o zi liberă, dedicată operelor de binefacere, dar şi refacerii după petrecerile din ultimele zile

În tribune, familia regală a savurat fiecare moment, a cântat, a dansat şi a fluturat cu entuziasm steagul Regatului. Din public au făcut parte şi mulţi români. Unii, stabiliţi de mai multă vreme în Marea Britanie, alţii, veniţi special pentru marele eveniment. "Ne plimbăm, savurăm momentul, cu o bere, bineînţeles, şi mergem să ne plimbăm aici, în jurul castelului. De 5 ani sunt eu aici, soţia a venit apoi cu copiii, de 4 ani şi...la muncă!", a declarat Cătălin, român care lucrează în Marea Britanie.

Cel mai emoţionant moment a fost, însă, omagiul pe care prinţul moştenitor William l-a adus tatălui şi bunicii sale, regina Elisabeta a doua. Regele Charles le-a mulţumit personal vedetelor care au cântat în onoarea lui într-o apariţie surpriză la American Idol, alături de Katy Perry şi Lionel Ritchie. În acest timp, peste Ocean, Meghan Markle, nora regelui, a făcut o plimbare de una singură. Ducesa a plecat într-o drumeţie în apropierea casei sale din Montecito.

Astăzi, toţi britanicii au o zi liberă, dedicată operelor de binefacere dar şi refacerii după petrecerile din ultimele zile. Cu această ocazie, familia de Wales s-a alăturat cercetaşilor - au construit o cabană şi un drum pentru această organizaţie. Toţi copiii au dat o mână de ajutor, dar cel mai implicat a fost Prinţul Louis care l-a ajutat pe tatăl lui să conducă excavatorul şi pe mama să împingă roaba.

Cu acest devotament, familia prinţului de Wales speră să aline supărarea proaspătului rege. Se pare că Will, Kate şi cei trei copii au întârziat la slujba de încoronare de la Westminster Abbey. Charles al III-lea a fost nevoit să stea în caleaşcă să îi aştepte. Un expert în cititul pe buze susţine că monarhul i s-a plâns consoartei că familia sa nu poate fi niciodată punctuală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Englezii petrec ca în poveşti: 3 zile şi 3 nopţi durează petrecerile după încoronarea Regelui Charles. Cum s-au distrat românii din Regat