Antena Meniu Search
x

Eroii de pe Insula Șerpilor ar putea fi în viață. "Sperăm sincer că băieții se vor întoarce acasă".

Soldații ucraineni, despre care se crede că au murit în timp ce apărau Insula Șerpilor, ar putea fi încă în viață, scrie BBC.

de Redactia Observator

la 27.02.2022, 10:47

Eroii de pe Insula Șerpilor ar putea fi în viață. "Sperăm sincer că băieții se vor întoarce acasă".
Eroii de pe Insula Șerpilor ar putea fi în viață. "Sperăm sincer că băieții se vor întoarce acasă".

Noi informații sugerează că unitatea ar putea fi încă în viață, potrivit unei postări pe Facebook publicate ieri de Serviciul ucrainean al Gărzii de Stat de Frontieră.

"SBGSU și forțele armate, la fel ca întreaga Ucraină, speră că toți apărătorii din Insula Șerpilor sunt în viață", se arată în actualizare.

Agenția guvernamentală spune că lucrează pentru a-i identifica pe soldați pe baza informațiilor despre posibila lor locație actuală.

"Sperăm sincer că băieții se vor întoarce acasă cât mai curând posibil, iar informațiile primite în momentul atacului privind decesul nu vor fi confirmate".

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Duceţi-vă dracului". Mesajul unui soldat ucrainean de pe Insula Șerpilor

În mijlocul Mării Negre, o mână de oameni a dat lumii întregi o lecţie de patriotism şi curaj. "Duceți-vă dracului", acestea a fost mesajul lor înainte ca ruşii să lanseze rachete şi tiruri de artilerie asupra locului în care se aflau, pe insula Şerpilor. Înainte de a fi loviţi, soldaţii au primit un ultimatum, dar au refuzat să se predea.

Navă rusă: ”Suntem o navă de război rusă, ne adresăm grănicerilor de pe insulă. Predaţi armele și predați-vă, în caz contrar vom fi nevoiți să deschidem focul. Aţi recepţionat mesajul?!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Eroii de pe Insula Șerpilor ar putea fi în viață. "Sperăm sincer că băieții se vor întoarce acasă".