Antena Meniu Search
x

Familie spulberată de un TIR românesc pe o autostradă din Italia. Tatăl a pierdut controlul unui Fiat Panda, care a luat foc după impact

Noapte de coşmar pentru o familie de italieni. Tatăl, mama şi fiica acestora de numai 12 ani au fost implicaţi într-un accident teribil, pe autostradă din Italia.

Noapte de coşmar pentru o familie de italieni. Tatăl, mama şi fiica acestora de numai 12 ani au fost implicaţi într-un accident teribil, pe autostradă din Italia.

S-a întâmplat pe autostrada A 14 Bologna-Taranto, între Valle del Rubicone şi Rimini Nord.

Un Fiat Panda în care se afla o familie de italieni - soţul, soţia şi fiica lor de 12 ani - a luat foc după ce maşina a fost spulberată de un TIR românesc.

Nenorocirea s-a produs când, din motive încă necunoscute, şoferul maşinii a pierdut controlul volanului intrând în plin în camionul românesc, care circula regulamentar.

Un Fiat Panda în care se afla o familie de italieni - soţul, soţia şi fiica lor de 12 ani - a luat foc după ce maşina a fost spulberată de un TIR românesc

Familia a scăpat cu răni uşoare

Impactul a fost extrem de violent. Din fericire, cei trei membri ai familiei au reuşit să iasă din maşină când a luat foc, aceştia scăpând cu răni uşoare. 

Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz pentru a se stabili care au fost circumstanţele care au dus la producerea accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Familie spulberată de un TIR românesc pe o autostradă din Italia. Tatăl a pierdut controlul unui Fiat Panda, care a luat foc după impact