Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Fanii Kamalei Harris, extaziați după Convenția Democrată. Trump, tăios: "Va aduce infracțiuni, haos, distrugere și moarte"

Alegeri SUA 2024. Democraţii aruncă în luptă toate atuurile ca să o instaleze pe Kamala Harris la Casa Albă. Barack Obama a urcat pe scenă în ziua a doua a Convenţiei şi a spus că America este gata pentru prima femeie preşedinte. În acest timp, Donald Trump a descris Statele Unite drept o ţară copleşită de violenţe şi infracţiuni, pe care doar el le poate eradica. 

de Redactia Observator

la 21.08.2024 , 21:59

În faţa a mii de votanţi şi membri ai Partidului Democrat, Barack Obama a explicat de ce Kamala Harris trebuie să ajungă la Casa Albă. "Avem ocazia să alegem pe cineva care și-a petrecut întreaga viață încercând să le ofere oamenilor aceleași șanse pe care i le-a dat America. America este pregătită pentru o poveste mai bună, suntem pregătiţi pentru preşedintele Kamala Harris", a declarat Barack Obama.

Fostul preşedinte a făcut toată sala să râdă cu o glumă pe seama comportamentului lui Trump. "Sunt poreclele copilăreşti, teoriile conspiraţioniste nebune, obsesia asta ciudată pentru mărimea mulţimilor de la mitinguri. Nu huiduiţi, votaţi!", a spus Obama.

Soții Obama, pe scena Convenției Democrate

Vezi și

Pe scenă a urcat şi Michelle Obama, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite. "Ceva minunat de magic este în aer, nu? America, speranţa revine!", a mărturisit Michelle Obama.

Pe acelaşi subiect

În seara a doua a Convenţiei, Kamala Harris a primit în mod oficial voturile delegaţiilor din cele 50 de state americane. Evenimentul s a transformat într-o mare petrecere, la care au participat actriţa Eva Longoria şi regizorul Spike Lee. 

În cele patru zile ale întrunirii, vor vorbi şi cinci republicani care au schimbat tabăra. O fostă purtătoare de cuvânt a lui Trump a povestit care este adevărata faţă a miliardarului. 

"În spatele uşilor închise, Trump îşi bate joc de susţinătorii lui. Îi numeşte "locuitori ai subsolurilor". Nu are empatie, cod moral şi respect pentru adevăr", a spus Stephanie Grisham, fost purtător de cuvânt la Casa Albă.

Mii de activişti pro-Palestina au criticat sprijinul acordat de democraţi Israelului

70 dintre ei au fost arestaţi după ciocnirile cu forţele de ordine. Kamala Harris nu a fost prezentă la Chicago. Ea a plecat în turneu alături de Tim Walz, candidatul democrat pentru funcţia de vicepreşedinte. 

"Campania aceasta nu este doar despre lupta dintre noi şi Donald Trump. Este vorba despre două viziuni foarte diferite pentru naţiunea noastră. Una, a noastră, concentrată pe viitor. Cealaltă, concentrată pe trecut", a declarat Kamala Harris.

Răspunsul lui Trump a venit rapid. "Kamala Harris va aduce infracţiuni, haos, distrugere și moarte dacă i se permite să fie președintele Statelor Unite. Eu voi aduce legi, ordine, siguranță și pace", a replicat Donald Trump.

Convenţia Partidului Democrat se încheie joi, cu momentul în care Kamala va accepta oficial nominalizarea pentru Casa Albă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Ştiri externe » Fanii Kamalei Harris, extaziați după Convenția Democrată. Trump, tăios: "Va aduce infracțiuni, haos, distrugere și moarte"