Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Biden şi-a luat adio de la politică în lacrimi și i-a predat ștafeta Kamalei Harris. Trump, fără scrupule: "Ucigașă-șefă a locurilor de muncă"

Alegeri SUA 2024. Într-un discurs de aproape o oră, Joe Biden şi-a luat adio de la politică în lacrimi şi i-a predat ştafeta pentru Casa Albă Kamalei Harris. La 81 de ani, a demonstrat că încă este un adversar de temut: l-a făcut praf pe Trump, la Convenţia Partidului Democrat de la Chicago. Republicanul pregăteşte, însă, o lovitură de imagine. Dacă va câştiga alegerile, vrea să îl aducă în echipa lui pe cel mai bogat om al planetei, vizionarul Elon Musk

de Redactia Observator

la 20.08.2024 , 22:03

Cu ochii în lacrimi, Joe Biden a urcat pe scenă condus de fiica lui, Ashley, care i-a sărutat mâna. Miile de oameni din sală l-au ovaţionat patru minute şi au agitat pancarte pe care scria că îl iubesc. A fost cântecul de lebădă al unui politician care a bifat cele mai importante funcţii din Statele Unite: senator, vicepreşedinte şi preşedinte. 

"Iubesc slujba mea, dar îmi iubesc ţara mai mult. V-am oferit tot ce am avut mai bun!", a spus Joe Biden.

Retras din cursa pentru Casa Albă după ce colegii de partid l-au considerat prea în vârstă, Biden parcă şi-a regăsit puterea pe scenă. I-a predat oficial ştafeta de candidat la Casa Albă Kamalei Harris şi l-a atacat fără menajemente pe Donald Trump. "Spune că pierdem, dar el este ratatul! Se înşală amarnic! Donald Trump spune că America este o naţiune în declin", a declarat Biden.

Vezi și

"Joe, îţi multumesc pentru mandatul istoric de conducător, pentru o viaţă pusă în slujba naţiunii noastre", a spus Kamala Harris.

Pe acelaşi subiect

Un atac dur a lansat şi Hillary Clinton, învinsă de Trump la alegerile pentru Biroul Oval în 2016

"Donald Trump a adormit la propriul proces şi, când s-a trezit, şi-a inventat propria poveste. Prima persoană care candidează la preşedinţie cu 34 de condamnări pentru infracţiuni penale", a declarat Hillary Clinton.

Trump a răspuns imediat atacurilor. A acuzat-o pe Kamala Harris că este comunistă din cauza politicii ei de creştere a ajutoarelor sociale. 

"Kamala Harris este o distrugătoare a economiei și a ţării. Țara noastră va fi distrusă dacă ea câştigă. Agenda ei liberală radicală a distrus San Francisco. Iar acum vrea să fie promovată la funcţia de ucigaşă-şefă a locurilor de muncă", a replicat Donald Trump.

În prima zi a congresului Partidului Democrat, pe scenă a urcat şi Prima Doamnă, Jill Biden, iar în sală a fost actriţa Julia-Louis Dreyfuss, care a jucat-o pe Elaine în Seinfeld.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Ştiri externe » Biden şi-a luat adio de la politică în lacrimi și i-a predat ștafeta Kamalei Harris. Trump, fără scrupule: "Ucigașă-șefă a locurilor de muncă"