Antena Meniu Search
x

Femeie condamnată la 30 de zile de închisoare pentru că a tușit în fața unei cliente, într-un magazin din Florida

O femeie din Florida a fost condamnată la 30 de zile de închisoare pentru că a tușit intenționat în fața unei cliente, într-un magazin, în timpul unei dispute pe tema purtării măștii de protecție în spațiile închise.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 11.04.2021, 15:29

ebra Hunter a fost condamnată la 30 de zile de închisoare pentru că a tușit în fața altei femei
ebra Hunter a fost condamnată la 30 de zile de închisoare pentru că a tușit în fața altei femei - Heather Reed Sprague/ nytimes.com
  • Episodul s-a petrecut în iunie 2020, într-un magazin din Jacksonville.
  • Debra Hunter și-a aflat sentința săptămâna aceasta, fiind găsită vinovată de agresiune.

Debra Hunter, în vârstă de 53 de ani, a fost acuzată de agresiune contravențională după ce, în iunie 2020, a tușit intenționat asupra unei femei care o filma cum se ceartă cu angajații unui magazin din Jacksonville.

Debra Hunter a tușit intenționat în fața unei foste paciente cu cancer

Heather Sprague a declarat în instanță că a filmat cu telefonul scandalul pe care Debra Hunter l-a făcut timp de 15 minute cu angajații magazinului. Când a văzut că este înregistrată, Debra Hunter a tușit intenționat în direcția femeii care o filma.

Pentru acest lucru, Heather Sprague a dat-o în judecată, arătând în instanță că suferise cu 10 luni în urmă o intervenție chirurgicală pentru a elimina o tumoare pe creier și că era încă în curs de tratament. Prin urmare, actul de a tuși în fața ei, în condiții de pandemie, a fost ”unul calculat, pentru a mă ataca în punctul meu cel mai slab fizic și psihologic”, potrivit nytimes.com.

Pe acelaşi subiect

Episodul a avut loc în plină pandemie, când autoritățile au se loveau de rezistența cetățenilor în a purta măști de protecție, ori de a respecta alte restricții.

După ce imaginile au devenit virale pe Internet, femeia aa primit numeroase mesaje de amenințare 

În fața instanței, Debra Hunter a spus că se simte remușcată și vinovată de felul în care a reacționat, arătând că din această cauză, toți cei trei copiii ai ei și-au pierdut prietenii, iar în comunitate a ajuns să fie văzută ca o paria. 

Ea a mai spus că cei trei copii ai ei au fost foarte afectați de sutele de mesaje de amenințare, venite atât prin apeluri telefonice cât și pe rețelele sociale și chiar prin scrisori trimise la ei acasă, după ce filmarea din magazin s-a viralizat.

Debra Hunter a fost condamnată la închisoare

„Realitatea este că familia mea a fost rănită”, i-a spus Debra Hunter judecătorului. 

„Și, deși acea rană ar putea dispărea în timp, nu va dispărea niciodată complet. Copiii mei nu ar trebui să plătească prețul pentru greșeala mea. Pot suporta ostracizarea. O merit. Copiii mei nu”, a mai spus ea.

Pe lângă 30 de zile de închisoare, Debra Hunter a fost condamnată la șase luni de probă și a fost obligată să plătească o amendă de 500 de dolari. Judecătoarea Ruth i-a cerut, de asemenea, să urmeze cursuri de gestionare a furiei și să facă o evaluare a sănătății mintale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Femeie condamnată la 30 de zile de închisoare pentru că a tușit în fața unei cliente, într-un magazin din Florida