Antena Meniu Search
x

O femeie din Germania se iubește cu baloane gonflabile: "Partea tare e că pot bubui oricând"

O femeie din Germania are o plăcere mai puțin obișnuită. Se iubește cu și pe baloane, deși este căsătorită și urmează să devină mamă, iar plăcerea cea mai mare derivă din faptul că nu știe niciodată când vor exploda.

O femeie din Germania are o plăcere mai puțin obișnuită. Se iubește cu și pe baloane, deși este căsătorită și urmează să devină mamă, iar plăcerea cea mai mare derivă din faptul că nu știe niciodată când vor exploda.

Maggy, care trăiește în Solingen, Germania, a început să experimenteze cu baloanele acum mai bine de 10 ani, după ce l-a cunoscut pe bărbatul ce avea să-i devină soț, Jan. În vârstă de 31 de ani, femeia a povestit că adoră să facă dragoste cu și deasupra obiectelor gonflabile.

Baloanele, explică ea, diferă în dimensiuni, de la cele normale, apreciate de copii pentru cu totul alte motive, la unele gigantice, pe care se poate sta.

Iar versatilitatea lor a fost motivul pentru care Maggy a decis să-și spună povestea și să-i educe pe oameni în ceea ce privește dorințele sexuale considerate bizare.

Maggy, din Germania, e pasionată de baloane

"Totul este despre material, formă, înfățișare, modul în care se simte, culoare, flexibilitatea și tensiunea pe care un astfel de obiect fragil o poate avea. Mulți resimt plăcere când se joacă cu baloanele... stând pe ele, frecându-se sau făcând dragoste cu ele, singur sau cu alte persoane", a spus Maggy. 

Tânără pasionată de baloane

"Puterea de a tachina și împingerea limitelor sunt aspecte esențiale. Poți fi delicat sau dur, să te joci cu limitele balonului și ale partenerului. Ai putea crede că ești în controlul situației, dar nu e adevărat. Baloanele pot bubui oricând, fără a vrea sau a provoca asta. Toți ar trebui să-și descopere dorințele fără a resimți frică sau rușine", a mai spus ea.

Maggy nu se desparte niciodată de baloanele ei

Maggy speră ca, într-o zi, dorințele mai puțin bizare ale oamenilor să nu mai fie subiect tabu și ca fiecare persoană să poată să obțină fericirea în modul pe care îl consideră potrivit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » O femeie din Germania se iubește cu baloane gonflabile: "Partea tare e că pot bubui oricând"