Antena Meniu Search
x

Foto Fenomen meteo rar. În Arabia Saudită, deşertul a fost acoperit de grindină. În Europa, furia naturii s-a dezlănţuit în Italia şi Franţa

Vremea rea face înconjurul lumii. Este cod portocaliu de inundaţii şi ploi torenţiale în regiunile Liguria şi Toscana din Italia.

de Redactia Observator

la 25.10.2023, 08:01

Vezi și

Localităţile Recco si Rapallo au fost inundate, iar multe străzi şi pieţe au fost luate cu asalt de apele mari, în timp ce mai multe şcoli din câteva regiuni au fost închise. În Franţa, o tornadă a avariat 20 de case în departamentul Var. Vântul a atins viteza de până la 140 de kilometri pe oră.

Din fericire nu au fost raportate victime, însă bucăţi de gresie, mobilier de grădină și alte unelte au fost împrăştiate peste tot în aer. Tornada a durat aproape două minute însă a lăsat în urmă păgube însemnate. În tot acest timp a fost grindină în deşert, mai precis în Arabia Saudită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Fenomen meteo rar. În Arabia Saudită, deşertul a fost acoperit de grindină. În Europa, furia naturii s-a dezlănţuit în Italia şi Franţa