Fetiţă de 5 ani împuşcată în timp ce se juca pe trotuar, în New York

De Larisa Andreescu.
Publicat: 06.04.2021, 13:34.
Actualizat: 06.04.2021, 14:18

O fetiță de cinci ani a fost împușcată în timp ce se juca pe trotuar, într-o zonă din Brooklyn, luni seara, potrivit poliţiştilor locali.

Fetiţă care desenează cu creta pe trotuar

Fetiţă de 5 ani împuşcată în timp ce se juca pe trotuar, în New York

Shutterstock

Copila a fost lovită în zona capului de un glonț tras în direcția ei de un bărbat pe bulevardul Montauk, lângă New Lots din estul New Yorkului, în jurul orei 18:05, potrivit surselor forțelor de ordine.

Ebony Anderson, un martor care a văzut întreaga scenă de la balconul blocului în care locuieşte a povestit cum bărbatul a deschis focul în timp ce stătea lângă o maşină de culoare argintie, cu portbagajul deschis.

Citește și:

„Un tip tocmai s-a întors înspre bulevard și a început să tragă”, a spus Anderson, care tocmai se întorsese de la magazin şi îşi descărca alimentele atunci când suspectul a început să tragă. „S-a întâmplat atât de repede”, a adăugat ea. "Vorbeam la telefon cu părinții mei și am văzut-o pe fiica mea ieșind din casă, dar zgomotul a făcut-o să fugă înapoi în casă”.

Tatăl micuţei rănite a declarat că aceasta a fost împuşcată la scurt tip după ce a coborât dintr-o maşină.

„Avea cretă în mână, se juca, făcea ceea ce fac copiii când dintr-o dată s-au auzit focuri. S-a întors spre mine şi am văzut durerea pe faţa ei” a povestit tatăl care şi-a dorit să rămână anonim.

Victima a fost dusă la spitalul Brookdale şi se află în prezent în afara oricărui pericol, potrivit New York Post.

O anchetă a fost deschisă, iar atacatorul este în continuare căutar. Familia caută acum un alt apartament pentru a părăsi definitiv cartierul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.