Antena Meniu Search
x

Fetiţă de un an şi trei luni ucisă de tată, după ce a călcat-o din greşeală cu maşina, în Australia. Mama: "Am privit cu groază"

O mamă a povestit despre momentul îngrozitor în care fiica sa a fost accidental lovită şi omorâtă de tatăl ei, după ce a călcat-o cu maşina pe aleea din curtea casei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 11.02.2021, 14:44

Ursuleţ de pluş lângă roata unei maşini
Fetiţă de un an şi trei luni ucisă de tată, după ce a călcat-o din greşeală cu maşina - iStock | Getty Images
  • Părinţii mai au alte trei fetiţe
  • Copila de un an jumătate nu a putut fi salvată de medici.

Emma Cockburn, în vârstă de 44 de ani, din Young, New South Wales, era alături de cele patru fiice ale sale, când soțul ei, Peter, s-a întors acasă.

Bărbatul nu a văzut-o pe fetiţă în oglinda retrovizoare

În mod tragic, când bărbatul a dat maşina cu spatele pentru a parca, fetiţa sa de doar un an şi jumătate, Georgina, ieşise deja din casă fără ca cineva să observe şi se târâse de-a buşilea în direcţia roţilor.

„Eram lângă maşina de tuns iarba cu căştile în urechi şi dintr-o dată l-am văzut pe Peter alergând frenetic spre mine, fluturând din mâini. Am ştiut că ceva nu este în regulă. Mi-am scos căştile şi l-am auzit spunând: Am dat peste Georgie. Am privit cu groază, era în spatele lui” a povestit Emma.

Georgie se afla în sufrageria casei cu cele trei surori ale sale, dar într-un moment de neatenţie a reuşit să se deplaseze până în garaj apoi să se târască pe aleea din curtea casei, neffind însă vizibilă în oglinda retrovizoare de la maşina tatălui.

În ciuda faptului că micuţa a fost dusă de urgenţă la spital, Emma recunoaşte că „amândoi ştiau că era deja prea târziu. Totul a fost instant.”

Medicii au făcut toate eforturile posibile pentru a o salva, însă a fost prea târziu: „Tot ce am putut face a fost să o ținem în braţe, să ne luăm rămas bun”

Părinții au trebuit apoi să îndure ancheta poliţiei şi interogarea, aşteptând cu spaimă gândindu-se că Peter putea fi urmărit penal pentru incident, potrivit The Sun.

Îi avertizează acum pe alţi părinţi să îşi protejeze copiii şi să aibă mare grijă cu lucrurile din casă pentru a evita tragedii similare.

„Am crezut că am făcut totul bine, construindu-ne propria casă cu o zonă de joacă împrejmuită pentru copiii, departe de orice maşină. Şi totuşi ni s-a întâmplat nouă. Până nu ajungeţi în acest moment, nu credeam că ni se poate întâmpla. Aveţi grijă de ei, este important să faceți tot ce puteți pentru a preveni astfel de tragedii” a aduăgat mama copilei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Fetiţă de un an şi trei luni ucisă de tată, după ce a călcat-o din greşeală cu maşina, în Australia. Mama: "Am privit cu groază"