Antena Meniu Search
x

O fetiță de 9 ani și-a pus capăt zilelor, după ce mama ei i-a interzis accesul la telefon, în Statele Unite

O copilă de doar nouă ani din Statele Unite și-a luat viața după ce mama ei i-a interzis să se mai joace pe telefon. 

de Redactia Observator

la 19.02.2019, 17:53

Fetița care s-a sinucis
Copila a încheiat socotelile cu viața după o ceartă cu mama ei - New York Post

O copilă de doar nouă ani din Statele Unite și-a luat viața după ce mama ei i-a interzis să se mai joace pe telefon. 

În ciuda vârstei fragede, Heaven Vega a decis să încheie socotelile cu viața și s-a spânzurat în camera apartamentului din Bronx, New York. Mama ei, Jennifer, a fost cea care a găsit-o fără suflare. 

Potrivit The Sun, cele două s-ar fi certat deoarece copila petrecea prea mult timp urmărind clipuri pe o platformă video, au dezvăluit surse din anchetă. 

Jennifer a sunat imediat la Urgențe, în timp ce unul din frații micuței încerca disperat să o resusciteze. În ciuda eforturilor medicilor, Heaven nu a mai putut fi salvată.

"Fetița s-a trezit și voia să ia telefonul, pentru a se uita pe Youtube. Dar mama ei nu a lăsat-o, era prea devreme", a povestit Zoraida Irizarry, o vecină.

"Era mereu cu zâmbetul pe buze"​

"Am auzit-o pe fiica cea mai mare chemându-și sora pe o voce normală, după care a început să țipe. Nu pot să-mi imaginez prin ce trece mama ei acum", a mai spus aceasta. De altfel, Jennifer ar fi vorbit cu unul dintre prietenii Zoraidei și i-ar fi mărturisit că este vina ei.

Heaven era cea mai tânără dintre cei patru frați, iar localnicii din zonă susțin că aceștia stăteau pur și simplu lipiți de telefoane. 

"Pur și simplu nu înțeleg. Era mereu cu zâmbetul pe buze. Tot timpul o vedeam fericită. Nu știu cum se va descurca mama ei după acest moment", a mărturisit Zoraida Irizarry.

Tragedia a avut loc sâmbătă, 16 februarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O fetiță de 9 ani și-a pus capăt zilelor, după ce mama ei i-a interzis accesul la telefon, în Statele Unite