Antena Meniu Search
x

Fetițe de 8 și 5 ani, găsite la două zile după ce s-au pierdut în sălbăticie, în Statele Unite

Două fetițe din Statele Unite, de opt și respectiv cinci ani, au fost descoperite într-o pădure, la două zile după dispariția lor. Cele două surori, care făcuseră cursuri de supraviețuire, s-au descurcat singure în sălbăticie, în ciuda vârstei fragede. 

de Redactia Observator

la 04.03.2019, 12:57

Două fetițe din Statele Unite, de opt și respectiv cinci ani, au fost descoperite într-o pădure, la două zile după dispariția lor. Cele două surori, care făcuseră cursuri de supraviețuire, s-au descurcat singure în sălbăticie, în ciuda vârstei fragede. 

Leia Carrico, de opt ani, și sora ei Caroline, de doar cinci, au fost văzute pentru ultima oară vineri, 2 martie, înainte de a dispărea din senin într-o pădure de pe lângă casa lor din nord-vestul statului american California.

Fetițele aveau asupra lor doar batoane de cereale, atunci când s-au pierdut în sălbăticie. Norocul a făcut ca un pompier să descopere urme de bocanci, care l-au dus în cele din urmă la cele două surori.

Au avut grijă una de alta, pe timpul nopții

"Sunt fericit să raportez că am asistat la un miracol astăzi", a declarat șeriful Sheriff William Honsal, duminică seara. Acesta a precizat că cele două copile au fost găsite la mai bine de 2 kilometri de locul dispariției. Erau deshidratate și le era frig, dar erau bine dispuse și fără răni. 

Prima imagine cu cele două fete

"Iată prima imagine de la locul în care le-am găsit pe fete", a scris șeriful pe Twitter. "Să avem un rezultat atât de bun este absolut uimitor", a mai precizat el. 

Fetițele au avut grijă una de alta, în special pe timpul nopții, în condiții care ar fi înspăimântat chiar și un adult. 

Părinții fetițelor dispărute

Familia a fost însă cea mai emoționată de revederea cu cele două copile. Părinții, Travis și Misty, le-au luat imediat în brațe și au început să le sărute. 

Căutate cu elicoptere Black Hawk

Operațiunea de căutare a fost una uriașă. S-au folosit elicoptere și câini de urmă, iar zeci de polițiști și personal auxiliar au răscolit zona într-o încercare disperată de a le localiza în timp util.

Voluntarii americani și-au făcut, ca de obicei, datoria. O femeie și fiul său au condus o oră și jumătate pentru a da o mână de ajutor ofițerilor.

Cele două copile au dispărut după ce și-au rugat mama să le lase să meargă la o plimbare. Femeia a refuzat, însă, la scurt timp, a realizat că cele două fetițe au dispărut din casă. 

Cele două surori dispărute de acasă

Părinții au apelat la ajutorul vecinilor, inițial, după care au cerut sprijinul autorităților. Zi și noapte au fost căutate cele două fete, inclusiv cu un elicoptere Black Hawk ale Pazei de Coastă.

"Mama s-a topit la telefon", a mărturisit locotenentul Mike Fridley, cel care le-a găsit pe micuțe și a sunat-o pe femeie pentru a-i da vestea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Fetițe de 8 și 5 ani, găsite la două zile după ce s-au pierdut în sălbăticie, în Statele Unite