Antena Meniu Search
x

Filmul MORŢII VIOLENTE a unui român care toaleta un copac cu drujba, în faţa unei şcoli din Londra. Detalii TERIBILE de la anchetatori

Anchetatorii britanici au lamurit circumstanţele în care un român a murit, la Londra, aproape decapitat, în timp ce toaleta cu o drujbă copacii.

Anchetatorii britanici au lamurit circumstanţele în care un român a murit, la Londra, aproape decapitat, în timp ce toaleta cu o drujbă copacii din faţa unei şcoli. Grigore Bulbuc avea 31 de ani şi era tatăl unui băieţel de doar un an. Iniţial s-a crezut că bărbatul a alunecat pe scară şi a scăpat drujba de sub control.

Anchetatorii au stabilit însă că, de fapt, românul a fost ucis de lanţul care s-a rupt şi a sărit direct în gâtul lui, secţionându-i o arteră. O defecţiune care i-a fost fatală bărbatului ce lucra de 16 ani în Marea Britanie, fiind în toţi aceşti ani angajat al unei firme care se ocupa cu toaletarea copacilor din oraşe.

Pe acelaşi subiect

Grigore a murit în februarie, iar poliţia a finalizat abia acum ancheta şi s-a prezentat în faţa unui judecător, pentru a stabili dacă a fost un accident de muncă şi cine se face vinovat de el. Colegii îngroziţic are l-au văzut atârnând în cablurile de siguranţă la aproape 10 metri deasupra solului, au depus şi ei mărturie la tribunal. 

În momentul teribilului accident, românul lucra la toaletarea mai multor copaci în faţa unei şcoli din Londra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Filmul MORŢII VIOLENTE a unui român care toaleta un copac cu drujba, în faţa unei şcoli din Londra. Detalii TERIBILE de la anchetatori