Antena Meniu Search
x
LIVE

Galerie foto Florar iubit de întreaga comunitate, ucis cu sânge rece de un tânăr de 21 de ani, în Londra: „Este o traumă masivă. Era un om atât de minunat"

Tragedie cumplită pentru o întreagă comunitate, după ce un florar iubit şi apreciat de oameni a fost ucis de un tânăr de 21 de ani, în nordul Londrei.

De Larisa Andreescu la 03.06.2021, 11:03
  • Florar iubit de întreaga comunitate, ucis cu sânge rece de un tânăr de 21 de ani:

James Peppiatt, în vârstă de 21 de ani, a fost arestat şi încarcerat, urmând să fie adus joi în faţa magistraţilor din Highbury Corner. Tânărul a fost acuzat de crimă după ce l-ar fi ucis pe Tony Eastlake, un vânzător de flori extrem de popular în comunitate, a declarat poliția metropolitană

Incidentul teribil a avut loc în plină zi, sâmbătă, în jurul orei 17:30, pe strada Essex, acolo unde Tony, în vârstă de 55 de ani îşi petrecuse fiecare zi de la 14 ani, bucurând fiecare client cu buchete şi aranjamente splendide de flori.

Poliţia şi paramedicii au ajuns imediat la faţa locului în urma unui apel disperat la salvare. În ciuda eforturilor depuse de medici, florarul a fost declarat mort la scurt timp.

"James Peppiatt în vârstă de 21 de ani, din Elmore Street, N1 a fost acuzat de crimă miercuri, 2 iunie" a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Tragedia a îndoliat o întregă comunitate

În data de 31 mai a fost organizat un priveghi în memoria lui Tony. Localnicii l-au descris ca fiind „cel mai frumos şi bun om”, au adus flori, lumânări, au aplaudat şi au scandat „există un singur Tony Eastlake”.

Evenimentul a fost condus de prietenul său, Jody Graber, care a transmis şi un mesaj emoţionant: „Este o traumă masivă pentru comunitatea noastră. Nu ar fi trebuit să se întâmple. Asta este pentru Tony Eastlake - cel mai frumos om care putea săî ţi vândă un buchet de flori”

Jody a menţionat că prietenul său florar era cunoscut de toată lumea din oraş, inclusiv de cei care treceau în zonă cu maşina ori se aflau în autobuz în drum spre muncă. Îi saluta pe toţi, era ca un bun prieten.

Şi-a amintit de asemenea că Tony a refuzat odată să-i ceară bani pe flori unui client de Ziua Îndrăgostiţilor, pentru că era de părere că i-ar fi adus ghinion.

"Era un om atât de minunat. Nu era doar omul de flori din Islington, era un prieten. Îmi va fi dor de el teribil. Nu m-a lăsat să plătesc florile pentru înmormântarea tatălui meu. A trebuit să-l oblig să ia banii. A lucrat 40 de ani la taraba respectivă. A avut întotdeauna un zâmbet de oferit pentru toată lumea" a povestit Tony Burke, un localnic care locuieşte aproape de taraba din Essex Road, potrivit Mirror.

„Inimile noastre vor rămâne frânte pentru totdeauna după pierderea unui bărbat atât de special. Un bărbat care a fost iubit de toată lumea din comunitatea Islington, care va rămâne în amintirea noastră ca un om amabil şi grijuliu, care râdea mereu, dar cel mai important – ca un tată care lasă în urmă o familie devastată de durere: Lisa, Pauline şi singura sa fiică şi cea mai bună prietenă Paige, pe care o adora cu tot sufletul său. Tony a lucrat la taraba cu flori de pe Essex Road de când avea 14 ani şi stătea acolo, îl găseai fie ploaie fie soare; mereu o faţă zâmbitoare şi prietenoasă cu toată lumea” a declarat familia.

Ancheta demarată de Comandamentul Special de Crimă britanic este în continuă desfăşurare, detectivii urmând să stabilească care au fost circumstanţele exacte ale producerii tragediei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Florar iubit de întreaga comunitate, ucis cu sânge rece de un tânăr de 21 de ani, în Londra: „Este o traumă masivă. Era un om atât de minunat"