Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Furtună uriașă de zăpadă în Statele Unite

Peste 100 de milioane de locuitori din Statele Unite sunt ameninţaţi de o furtună de zăpadă de proporţii, ce va lovi o mare parte din ţară. În unele state a fost declarată, preventiv, starea de urgenţă iar autorităţile au lansat avertismente pentru populaţie.

de Redactia Observator

la 21.01.2019 , 00:11

Peste 100 de milioane de locuitori din Statele Unite sunt ameninţaţi de o furtună de zăpadă de proporţii, ce va lovi o mare parte din ţară. În unele state a fost declarată, preventiv, starea de urgenţă iar autorităţile au lansat avertismente pentru populaţie. Un val de aer polar va scădea temperaturile chiar şi până la minus 20 de grade Celsius.

Furtuna de zăpadă care se va dezlănţui de mâine, în centrul şi estul Statelor Unite, va aduce ninsori puternice, rafale de vânt nemiloase şi temperaturi extrem de mici. A început deja să ningă în oraşele Boston, New York şi Washington D.C.

Este un strat de 25 de centimetri de zăpadă aici, în capitala ţării. Casa Albă se află la aproape 200 de metri distanţă şi abia poate fi văzută din cauza ninsorii abundente.

Vezi și

A nins ore în şir şi în Chicago. Mii de locuitori au rămas în beznă şi în frig, pentru că nu mai au curent electric. Şi se anunţă zile mult mai grele. Pe şosele, nu doar zăpada va fi o problemă, ci şi poleiul.

Va fi haos şi pe aeroporturi. În ultimele 24 de ore, aproape trei mii de zboruri interne au fost anulate în Statele Unite.

De teamă că ninsorile vor pune în pericol multe vieţi, guvernatorul statului New Jersey a declarat stare de urgenţă. Oamenii au fost avertizaţi să nu iasă din case şi se pregătească pentru pene de curent masive.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Furtună uriașă de zăpadă în Statele Unite