Antena Meniu Search
x

Ei sunt cei 41 de oameni care au pierit pe podul Morandi. Familii întregi, logodnici, prieteni, chiar și un câine se numără printre victime (Foto)

Bilanțul victimelor tragediei din Italia a crescut, sâmbătă, la 41 de morți. În Italia a fost declarată zi de doliu național, funeralii de stat fiind organizate pentru 18 dintre persoanele decedate marți, după prăbușirea podului.

Bilanțul victimelor tragediei din Italia a crescut, sâmbătă, la 41 de morți. În Italia a fost declarată zi de doliu național, funeralii de stat fiind organizate pentru 18 dintre persoanele decedate marți, după prăbușirea podului.

Potrivit presei italiene, au fost identificate toate cele 41 de victime descoperite până în prezent, alte două persoane fiind date dispărute.

Inițial, pe lista morților a fost trecut și românul Marian Roșca, de 36 de ani, din Gorj, însă ulterior s-a descoperit că acesta este internat în spital, starea lui fiind extrem de gravă.

Marian Rosca, roman ranit pe podul Morandi
Pe acelaşi subiect

Trei familii, mai multe perechi de logodnici, prieteni care plecau în vacanță sau mergeau la concert, muncitori care se îndreptau spre locul de muncă se numără printre victimele cumplitei tragedii.

Iată lista celor care și-au găsit sfârșitul în dezastrul de lângă Genova:

Roberto Robbiano, 44 ani, soția Ersilia Piccinino, 41 ani, și fiul lor Samuele, 9 ani, plecaseră din Genova Voltri pentru a merge la părinții lor, după care urmau să plece în vacanță în Sardegna.

Familie disparuta in tragedia din Italia

O altă familie dispărută în dezastru este cea a lui Andrea Vittone, 49 ani. Era în mașină cu proapăta lui soție, Claudia Possetti, 48 ani, și cei doi copii ai femeii, Manuele și Camilla Bellasio, de 16, respectiv 12 ani.

Familie disparuta in tragedia din Italia

Cu ei în mașină era și cățelușa Stella, care a murit în urma prăbușirii podului.

Andrea și Claudia Possetti se întorseseră din luna de miere, după ce au avut nunta la sfârșitul lunii iulie, și împreună cu cei doi copii plecau într-o nouă vacanță, la Sestri Levante.

A treia familie care și-a găsit sfârșitul lângă Genova este familia Cecala. Trupurile lui Cristian, a soției, Dawna, și a fetiței lor, Kristal, de 9 ani, au fost găsite, în noaptea de vineri spre sâmbătă, sub un bloc imens de beton.

Familie disparuta in tragedia din Italia

Cei trei se îndreptau spre Toscana, Piombino, de unde urmau să se îmbarce pentru insula Elba.

Patru prieteni din Torre del Greco, Matteo Bertonati, Giovanni Battiloro, Gerardo Esposito și Antonio Stanzione, erau la bordul unui Golf și se îndreptau spre Franța când podul s-a dărâmat.

Matteo, Giovanni, Gerardo şi Antonio urmau să ajungă la Nisa şi apoi la Barcelona pentru o vacanţă.

Prieteni morti in tragedia din Italia

Cei patru s-au hotărât în ultimul moment să meargă cu maşina către cele două locaţii unde urmau să îşi petreacă vacanţa, chiar dacă, iniţial, ar fi trebuie să meargă cu avionul.

Alți patru prieteni, de data asta din Franța, Nathan Gusman, 20 ani, Melissa Artus, 22 ani, Nemati Alizè Plaze, 20 ani, și William Pouzadoux, 22 ani, se îndreptau spre un concert de muzică tehno.

Prieteni morti in tragedia din Italia

Două perechi de logodnici au murit în urma prăbușirii podului.

Marta Danisi, 29 de ani, asistentă medicală, și Alberto Fanfani, 32 de ani, medic anestezist, urmau să se căsătorească în martie 2019. Cei doi traversau podul, în mașina lor, în momentul dezastrului.

Logodnici morti in tragedia din Italia

Stella Maria Boccia, de 24 de ani, și logodnicul ei peruan, Carlos Jesus Erazo Trujillo, 27  de ani, se întorceau din vacanță când viaductul Morandi s-a prăbușit.

Logodnici morti in tragedia din Italia

Mai multe victime plecau sau se întorceau din vacanță: Francesco Bello, 41 ani, Alessandro Robotti, 50 ani, și partenera lui Giovanna Bottaro, 43 ani, și Angela Zerilli, 58 ani.

Multe dintre victime mergeau sau erau la locul de muncă.

Mirko Vicini, 31 ani, și Bruno Casagrande, 35 ani, care lucrau pentru o companie de ecologizare, lucrau chiar sub pod în momentul surpării acestuia. Lângă ei era Sandro Campora, de 55 ani.

Andrea Cerulli, 48 ani, fan al echipei Genoa, mergea în port la locul de muncă.

Anche Marjus Djerri și Edy Bokrina, studenți albanezi, urmau să efectuze niște lucrări de curățenie.

Bilanțul victimelor tragediei din Italia a crescut

Gennaro Sarnataro, 48 ani, șofer pentru France Logistica, se întorcea din Franța. El a fost scos viu dintre dărâmături, însă nu a mai supraviețuit după ce a ajuns la spital.

Giorgio Donaggio, 57 ani, era proprietarul firmei Donaggio Boat Service, a murit, lăsând în urmă o soție și trei copii.

Și Luigi Matti Altadonna, 35 ani, a lăsat în urmă o soție și patru copii, după ce furgoneta cu care mergea spre locul de muncă a căzut în hău. Colegul lui, Gianluca Ardini, 29 ani, a supraviețuit miraculos.

Luigi, tatal a patru copii, a murit in tragedia din Italia

Un al șofer de camion mort în tragedie este Vincenzo Licata, 57 ani. Împreună cu soția și cei doi copii plecase din Argentina în urmă cu 30 de ani, pentru a se stabili la Vicenza. Știindu-i ruta, familia s-a interesat imediat după anunțul privind prăbușirea podului, descoperindu-i trupul la spitalul din Genova.

Printre victime se numără și bucătarul chiliarn Juan Carlos Pastenes, 64 ani, soția acestuia,  Leyla Nora Rivera Castillo, 47 ani, și un prieten al celor doi, Juan Ruben Figueroa Carrasco, 68 ani. Cei trei mergeau în vacanță.

Alte victime sunt Henry Diaz Henao, 28 ani, de origine columbiană, care studia ingineria la Genova, și Elisa Bozzo, de 34 ani, din Busalla.

Elisa Bozzo, victima a tragediei din Italia

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Ei sunt cei 41 de oameni care au pierit pe podul Morandi. Familii întregi, logodnici, prieteni, chiar și un câine se numără printre victime (Foto)