Antena Meniu Search
x

Germania: Un bărbat cu o macetă a fost arestat, după ce a ucis o femeie și a rănit alte două persoane

Bărbatul care a ucis o femeie cu o macetă și a rănit alte două persoane în orașul Reutlingen, landul Baden-Wuerttemberg, din sud-vestul Germaniei, este un refugiat sirian

 Bărbatul care a ucis o femeie cu o macetă și a rănit alte două persoane în orașul Reutlingen, landul Baden-Wuerttemberg, din sud-vestul Germaniei, este un refugiat sirian care a mai fost implicat în alte atacuri, a anunțat duminică poliția germană, transmite Reuters.

Potrivit sursei citate, se pare că bărbatul a acționat singur. Potrivit ziarului Bild, citat de EFE, bărbatul alerga cu maceta în mână prin centrul orașului și a atacat mai multe persoane care stăteau lângă un restaurant turcesc, provocând panică în rândul celor aflați în apropiere.

Baden-Wuerttemberg este al treilea land ca mărime din Germania.

* ORA 18:53 Germania: Un bărbat cu o macetă a fost arestat, după ce a ucis o femeie și a rănit alte două persoane

Un bărbat care a ucis o femeie cu o macetă și a rănit alte două persoane în orașul Reutlingen, landul Baden-Wuerttemberg, din sud-vestul Germaniei, a fost arestat, au declarat duminică reprezentanți ai poliției pentru DPA.

Agenția de presă germană menționează că nu există detalii suplimentare referitoare la persoana care a comis atacul sau la motivele acestuia. Momentan, nu există dovezi cu privire la eventuali complici, potrivit DPA.

Potrivit ziarului Bild, citat de EFE, bărbatul alerga cu maceta în mână prin centrul orașului și a atacat mai multe persoane care stăteau lângă un restaurant turcesc, provocând panică în rândul celor aflați în apropiere.

Sursă: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Germania: Un bărbat cu o macetă a fost arestat, după ce a ucis o femeie și a rănit alte două persoane