Meniu
Search
x

Gest impresionant făcut de un poliţist din Florenţa pentru un român fără adăpost, în picioarele căruia şi-a găsit adidaşii furaţi

Gest impresionant făcut de un poliţist din Florenţa pentru un om fără adăpost român. Omul legii şi-a găsit încălţămintea sport, furată în urmă cu câteva luni, în picioarele bărbatului şi a decis să îl întrebe de unde la are.

De Monica Palade la 15.02.2021, 18:44
  • Gest impresionant făcut de un poliţist din Florenţa pentru un român fără adăpost

Fără să stea pe gânduri, tânărul de 32 de ani şi-a scos adidaşii din picioare şi i-a returnat poliţistului.

A fost momentul când agentul a luat o decizie cu totul neaşteptată. L-a dus într-un magazin de unde i-a cumpărat bărbatului fără adăpost încălţări şi o jachetă. S-a întâmplat în cartierul Campi Bisenzio din Florenţa.

„Era frig și polițistul a făcut o mică minune”, a declarat românul fără adăpost, un vechi cunoscut al poliției, potrivit corrierefiorentino, în timp ce omul legii îşi retrăgea plângerea pentru furt.

Şi-a retras şi plângerea

Încălţămintea fusese cumpărată online de agent pentru 300 de euro şi avea nişte semne distinctive şi inconfundabile din călătoriile sale. Adidaşii fuseseră lăsaţi în curte, în luna octombrie 2020, când i+au şi dispărut.

„Un gest generos, care m-a bucurat”, a mai spus românul, care a scăpat şi de plângere graţie gestului impresionant făcut de poliţist, care a preferat să rămână anonim.

Citeşte şi: Român prins la furat în Italia, la doar câteva zile după ce fusese eliberat din închisoare

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Gest impresionant făcut de un poliţist din Florenţa pentru un român fără adăpost, în picioarele căruia şi-a găsit adidaşii furaţi