Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Gestul făcut de Nicolae Miu care i-a adus o condamnare mai uşoară. Judecătorul s-a emoţionat şi i-a redus sentinţa

Un inginer român a primit o condamnare grea în Statele Unite. 20 de ani de închisoare pentru că a înjunghiat mortal un tânăr de 17 ani şi a rănit încă patru adolescenţi. Procurorii au cerut 70 de ani de închisoare. 

de Redactia Observator

la 01.08.2024 , 21:17

Îmbrăcat cu salopeta portocalie de deţinut, Nicolae Miu a plâns în faţa judecătorilor şi a implorat famiile victimelor să îl ierte. "Sufletul meu este frânt, inima îmi este grea. Mă rog la Dumnezeu pentru iertare, compasiune şi dragoste pentru toţi cei afectaţi", a spus Nicolae Miu.

Judecătorul a părut impresionat de cuvintele inginerului născut în România. I-a dat o condamnare de trei ori mai mică decât ceruseră procurorii. Sentinţa a venit la doi ani după ce inginerul român l-a înjunghiat mortal pe Issac, un adolescent de 17 ani, în timpul unei excursii cu familia. În faţa juraţilor, Nicolae Miu a susţinut că a încercat doar să se apere. A spus că victima, împreună cu patru tineri, l-ar fi hărţuit şi l-ar fi numit prădător sexual. 

Procesul românului care a înjunghiat cinci tineri a fost urmărit cu sufletul la gură de toată America. În mediul online, mulţi i-au luat apărarea lui Miu. Aproape toate comentariile susţin că a fost provocat, iar adolescenţii ar fi trebuit să fie şi ei traşi la răspundere. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Gestul făcut de Nicolae Miu care i-a adus o condamnare mai uşoară. Judecătorul s-a emoţionat şi i-a redus sentinţa