Antena Meniu Search
x

Greşelile comise de un român prins la furat de băuturi alcoolice în Italia

Un român cu antecedente penale a fost prins la furat de băuturi alcoolice în localitatea Majano, provincia Udine, din Italia.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 28.05.2021, 11:12

Român prins la furat de băuturi alcoolice în Italia
Românul a încercat să fure de două ori băuturi alcoolice din acelaşi magazin
  • Românul prins la furat de băuturi alcoolice, în Italia, are 38 de ani.

Românul a fost prins după ce a vrut să fure pentru a doua oară băuturi alcoolice dintr-un magazin din care mai furase băuturi alcoolice cu circa două săptămâni înainte.

Conform Messaggero Veneto, pe 20 februarie, românul de 38 de ani, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii, a pătruns într-un magazin din care a reuşit să fure 12 sticle de şampanie şi cinci sticle de whisky, marfă în valoare totală de 618 euro.

Până să-şi dea seama angajaţii magazinului de dispariţia produselor, a fost prea târziu, însă imaginile surprinse de camerele de supraveghere i-au ajutat să înţeleagă modul de operare al românului, iar acesta a comis, ulterior, câteva greşeli grave.

Românul prins la furat de băuturi alcoolice, încarcerat în închisoarea din Udine

Pentru că, pe 5 martie, românul a încercat să fure din nou băuturi alcoolice din magazinul respectiv şi a încercat să fure sticlele de băutură în acelaşi mod în care a acţionat şi prima dată. Angajaţii magazinului şi-au dat seama că românul a reuşit să ambaleze sticlele de băutură în folii de aluminiu, pentru a nu se activa sistemul de alarmă, şi a reuşit să le scoată din magazin cu ajutorul unei pungi imprimate cu emblema altui magazin.

A doua oară când au văzut comportamentul suspect al românului, angajaţii magazinului au solicitat intervenţia de urgenţă a carabinierilor, iar aceştia l-au capturat pe român înainte ca acesta să dispară din nou cu băuturi alcoolice furate din magazin.

S-a stabilit că românul este persoana care a furat cele 17 sticle de băuturi alcoolice pe 20 februarie, astfel că a fost pus sub acuzare şi încarcerat la închisoarea din Udine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Greşelile comise de un român prins la furat de băuturi alcoolice în Italia