Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Gwyneth Paltrow a câştigat repede procesul în care era acuzată că a izbit un bărbat la schi. Ce i-a şoptit actriţa la final

Victorie pentru Gwyneth Paltrow, în procesul în care era acuzată că a provocat un accident la schi în 2016. 

De Redactia Observator la 31.03.2023, 18:00
Vezi și

Actriţa Gwyneth Paltrow a câştigat procesul din Statele Unite în legătură cu un accident de schi produs în 2016, după ce un juriu a decis joi că Paltrow nu este responsabilă de leziunile suferite de un bărbat în timpul unei coliziuni pe o pârtie de schi din Park City, Utah, relatează Reuters, citat de Agerpres.

Terry Sanderson, un optometrist pensionar, a suferit o comoţie cerebrală şi şi-a rupt patru coaste în urma coliziunii. El a declarat că rănile au condus la o leziune cerebrală traumatică şi a cerut despăgubiri de peste 300.000 de dolari de la Paltrow în cadrul unui proces civil.

Sanderson, în vârstă de 76 de ani, a declarat în timpul audierilor că o femeie, despre care a aflat mai târziu că este actriţa Gwyneth Paltrow, l-a lovit după ce a "pierdut controlul" în timp ce schia în staţiunea Deer Valley Resort din Park City. Un prieten al lui Sanderson a declarat că a văzut-o pe Paltrow izbindu-se de fostul medic.

Paltrow a respins acuzaţia, afirmând că nu ea a provocat accidentul şi că Sanderson este cel care a lovit-o din spate în timp ce schia. După doar două ore de deliberări, cei opt juraţi au dat joi un verdict în favoarea actriţei şi au decis că Sanderson este 100% vinovat. Paltrow a primit despăgubiri simbolice de un dolar, pe care actriţa le ceruse în cadrul unui contraproces.

Pe acelaşi subiect

Paltrow şi Sanderson, care au depus mărturie în timpul procesului, au fost prezenţi în instanţă pentru verdict. Actriţa declarase anterior că îi pare "foarte rău" că starea de sănătate a lui Sanderson s-a deteriorat în urma incidentului, însă a susţinut tot timpul că nu ea a fost "de vină" şi că a fost "victimă" în accident. În timpul procesului au fost audiate mai multe persoane, inclusiv cei doi copii ai actriţei, Apple şi Moses Martin, care se aflau cu mama lor la schi în ziua accidentului.

Juriul l-a găsit vinovat de accident chiar pe acuzator

Juriul a revenit din deliberări după doar două ore şi 20 de minute. L-a găsit vinovat pe Sanderson 100% şi i-a acordat actriţei despăgubiri simbolice de 1 dolar, aşa cum a solicitat.  În momentul în care Paltrow a părăsit tribunalul, i-a spus lui Sanderson că "îi doreşte numai bine".

Într-o declaraţie transmisă ulterior prin e-mail, Paltrow a spus că: "Am simţit că acceptarea unei afirmaţii false îmi compromite integritatea. Sunt mulţumită de rezultat şi apreciez toată munca dificilă a judecătorului Holmberg şi a juriului şi le mulţumesc pentru atenţia lor în gestionarea acestui caz.” La rândul său, Sanderson a spus că a fost o "adevărată dezamăgire" modul în care a fost caracterizat în timpul procesului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Gwyneth Paltrow a câştigat repede procesul în care era acuzată că a izbit un bărbat la schi. Ce i-a şoptit actriţa la final