Antena Meniu Search
x

Actrița Gwyneth Paltrow, acuzată că a provocat un accident la schi în 2016. Bărbatul cere daune de 300.000 de dolari

Gwyneth Paltrow s-a prezentat în instanţă pentru un presupus accident la schi, din 2016. Acriţa este acuzată de un medic dentist în vârstă de 76 de ani că l-ar fi lovit pe pârtia de schi. Bărbatul cere daune de 300.000 de dolari şi susţine că în urma accidentului şi-ar fi rupt 4 coaste şi ar fi suferit o leziune permanentă la creier. 

de Redactia Observator

la 22.03.2023, 14:01

Vezi și

Un avocat al lui Gwyneth Paltrow a calificat acuzaţia drept "o prostie totală". Disputa provine de la un accident petrecut în urmă cu mai bine de şapte ani între Paltrow şi Terry Sanderson, în vârstă de 76 de ani, într-o staţiune de schi de lux. Avocaţii lui Sanderson susţin că neglijenţa lui Paltrow a provocat coliziunea şi l-a lăsat pe acesta grav rănit. La rândul ei, Paltrow îl dă în judecată pe medic pentru daune simbolice de doar 1 dolar plu staxe legale şi susţine că acesta încearcă, de fapt, doar să-i exploateze celebritatea şi bogăţia, pe seama unui accident minor. 

"Este responsabilitatea schiorilor care urcă în pantă să cedeze trecerea celor de jos... mai ales pe o pârtie pentru începători", a declarat Robert Sykes, un avocat. "Ei ştiu că schiorii pot fi mai puţin experimentaţi şi că schiorii de sub ei au încredere că cei care vin din urmă sunt atenţi", a adăugat acesta.

Procesul a început în sala de judecată a judecătorului Kent R Holmberg din Park City. Un juriu format din şase femei şi patru bărbaţi a depus jurământul. Paltrow a sosit însoţită de o gardă de corp. Holmberg a reiterat regulile tribunalului şi a precizat că dispozitivele foto, video şi mobile sunt permise doar pentru membrii autorizaţi ai mass-media, a relatat KUTV.

Avocaţii bătrânului: "Gwyneth Paltrow a schiat necontrolat"

Paltrow şi Sanderson au stat unul vizavi de celălalt în timp ce avocaţii lor au prezentat argumentele de deschidere, potrivit News. Ambii şi-au descris clienţii ca fiind victime. Procesul ar urma să dureze puţin mai mult de o săptămână.

Sanderson susţine că, pe 26 februarie 2016, Paltrow se plimba pe pârtii atât de imprudent încât s-au ciocnit, lăsându-l pe el la pământ în timp ce ea şi anturajul ei îşi continuau coborârea la Deer Valley Resort, un munte cunoscut pentru pârtiile sale îngrijite, iurtele cu şampanie, après-ski şi clientela de lux.

"Gwyneth Paltrow a schiat necontrolat", susţin avocaţii lui Sanderson în procesul lor, "doborându-l puternic la pământ, lăsându-l inconştient şi provocându-i un traumatism cranian, patru coaste rupte şi alte leziuni grave". Paltrow s-a ridicat, s-a întors şi a plecat cu schiurile, lăsându-l pe Sanderson ”uimit, întins în zăpadă, grav rănit".

Actriţa, dată în judecată pentru 300.000 de dolari

Sanderson o dă în judecată pe Paltrow pentru 300.000 de dolari, susţinând că accidentul a fost rezultatul neglijenţei şi că l-a lăsat rănit fizic şi afectat emoţional.

Cazul ar putea depinde de determinarea locului în care se aflau cei doi în momentul producerii accidentului. Amândoi susţin în documentele depuse în instanţă că se aflau mai la vale şi că, prin urmare, aveau prioritate de trecere. Sanderson a acuzat, de asemenea, Deer Valley şi angajaţii săi că s-au angajat într-o "muşamalizare" prin faptul că nu au furnizat informaţii complete în rapoartele privind accidentul şi nu au respectat politicile de siguranţă. Deer Valley a fost cândva parte în proces, dar a fost respinsă din acest caz, a relatat KUTV.

Sanderson a intentat iniţial un proces pentru 3,1 milioane de dolari, dar unele cereri au fost abandonate de instanţă în mai 2022, suma solicitată fiind modificată la 300.000 de dolari. Paltrow a contraatacat, cerând onorarii de avocat şi daune de 1 milion de dolari.

Ea nu numai că susţine că Sanderson a fost vinovat pentru coliziunea care i-a aplicat o "lovitură în tot corpul", îl acuză, de asemenea, că a exagerat rănile şi că a vrut să îi exploateze faima şi averea. Contracandidatul ei spune că grupul ei l-a verificat pe Sanderson după accident. Sanderson, care avea 15 afecţiuni medicale documentate la momentul respectiv, a spus că se simţea bine, potrivit echipei juridice a actriţei.

În instanţă, avocatul lui Paltrow, Steve Owens, a precizat că Sanderson nu neagă acea interacţiune, dar a declarat în documentele depuse în instanţă că nu îşi aminteşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Actrița Gwyneth Paltrow, acuzată că a provocat un accident la schi în 2016. Bărbatul cere daune de 300.000 de dolari