Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Hugo Chavez, expus la muzeu! Trupul sau va fi imbalsamat si depus intr-un sicriu de sticla

Hugo Chavez va fi condus astazi pe ultimul drum. Fostul presedinte venezuelean nu se va opri intr-un cimitir sau crematoriu, ci intr-un muzeu. Trupul acestuia va fi imbalsamat si apoi expus intr-un sicriu de sticla.

de Redactia Observator

la 08.03.2013 , 09:05

Mahmoud Ahmadinejad, Alexander Lukasenko sau Raul Castro sunt doar cativa dintre liderii care vor participa la ceremoniile de astazi. Alaturi de ei vor fi zeci de mii de venezueleni.

Vezi și

Zeci de mii de oameni s-au perindat si ieri pe la catafalcul pe care este depus trupul lui Hugo Chavez.

Chavez n-a fost plans doar de oameni de rand. Toate tarile aliate Venezuelei si-au trimis reprezentantii la Academia Militara unde are loc priveghiul fostului presedinte.

Iar astazi pe ultimul drum il vor conduce 30 de lideri din intreaga lume, printre care se vor afla presedintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, presedintele Belarusului, Alexander Lukasenko sau liderul cubanez Raul Castro.

“Cel mai important lucru este ca el a fost neinvins, a fost invincibil, a fost victorios si nimeni nu ii poate lua aceste lucruri”, a declarat presedintele cubanez Raul Castro.

Tocmai din aceasta cauza, actualii lideri ai venezuelei au decis sa-l tina pe Chavez in aceasta lume. Fostul presedinte va fi imbalsamat si expus in Muzeul Revolutiei, asemenea altor lideri comunisti.

“Am luat decizia de a imbalsama trupul comandatului, pentru a ramane intact pentru eternitate si pentru ca oamenii sa il poata vizita la muzeu, asa cum s-a intamplat cu Ho Chi Minh, Lenin si Mao Zedong”, a precizat Nicolas Maduro, presedintele interimar al Venezuelei.

Totodata, presedintele interimar a extins doliul national cu inca sapte zile. Decizia a fost aplaudata de venezueleni.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Hugo Chavez, expus la muzeu! Trupul sau va fi imbalsamat si depus intr-un sicriu de sticla