Antena Meniu Search
x

Un fost IT-ist din Australia pretinde ca e fiul lui Dumnezeu

Un fost IT-ist din Australia pretinde ca e fiul lui Dumnezeu, iar mii de oameni il cred si au renuntat la tot ce aveau ca sa fie langa el. Alan John, pe numele sau real, a infiintat miscarea religioasa "Adevarul Divin", pe care o conduce alaturi de iubita sa.

Vezi și

Adevarul divin al fostului IT-ist a starnit controverse in intreaga lume.

“Am amintiri foarte clare de la crucificare, dar nu sunt asa de ingrozitoare pentru mine cat sunt pentru Maria si ceilalti ce au fost de fata”, spune australianul.

Se numeste Alan John, cel putin in acte. Pentru ca barbatul pretinde ca este, de fapt, Iisus. Iar femeia de la bratul lui ar fi Maria Magdalena. Impreuna conduc cultul "Adevarul Divin".

“Am readus la viata mai multe persoane, printre care si prietenul meu, Lazar”, sustine Alan John.

Dupa crucificare, australianul sustine ca a intrat in lumea spiritelor unde i-a intalnit pe Platon, Socrate, mai multi Suverani Pontifi si presedinti. Tocmai de aceea, acum, preda cursuri adeptilor sai, pe care ii ajuta sa se apropie de Dumnezeu.

"Adevarul Divin" al australianului a starnit controverse in randul preotilor. Alan John sustine, insa, ca nu cere nimic celor care vin si il asculta. Donatiile sunt binevenite, insa nu obligatorii.

“Multi oameni din secolul I nu credeau ca sunt Mesia si erau ofensati. De fapt, ei m-au ucis”, crede australianul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Un fost IT-ist din Australia pretinde ca e fiul lui Dumnezeu