Antena Meniu Search
x

Foto Imagine înduioşătoare: o pisică aşteaptă la uşa adăpostului de animale pentru a fi adoptată

O imagine care îţi topeşte inima. O pisicuţă a fost surprinsă în timp ce stătea agăţată de uşă, privind prin panoul transparent, în încercarea de a atrage atenția potențialilor noi stăpâni, la un centru de adăpost pentru animale din Ottawa, Canada.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 19.02.2021, 18:41

Pisică agăţată de uşă
Imagine înduioşătoare cu o pisică care aşteaptă la uşa adăpostului de animale pentru a fi adoptată - Reddit/keenfeed
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Adorabila felină a fost fotografiată în separeul său, uitându-se pe coridorul centrului de adăpost, pentru a se asigura că se face remarcată de oricine vine în căutarea unei pisici.

Pisica a devenit vedetă pe internet

Imaginea a fost postată pe Reddit şi a devenit rapid virală, mii de utilizatori exprimându-şi simpatia pentru micuţa felină.

Keenfeed, utilizatorul care a încărcat fotografia, a declarat că centrul de adăpost pentru animale se află în capitala canadiană Ottawa.

„O fotografie cât o mie de cuvinte. Această pisică așteaptă să fie adoptată de la adăpostul pentru animale” a scris utilizatorul în dreptul imaginii.

Pisica nu a fost adoptată până în prezent, însă sute de oameni, dornici să o ia acasă, au comentat la postare şi au cerut să afle unde se află exact adăpostul, pentru a o putea adopta.

Între timp, alţi utilizatori au împărtăşit poveşti similare de la alte unităţi care se ocupă cu îngrijirea necuvântătoarelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Imagine înduioşătoare: o pisică aşteaptă la uşa adăpostului de animale pentru a fi adoptată