Antena Meniu Search
x

Video Imagini emoţionante după bombardamentul rușilor asupra Kievului: copii adormiţi în căzile din baie, în timpul atacului cu rachete

CIA a lansat o campanie în social-media ca să recruteze spioni în Rusia. O bombă cu efect întârziat pentru Moscova, care a lansat azi-noapte un nou atac necruţător asupra Ucrainei. Ordinul a venit la câteva ore după ce Zelenski s-a întors din turneul lui european şi a semănat cu o pedeapsă pentru preşedinte.

de Redactia Observator

la 16.05.2023, 22:21

Vezi și

Sirenele au urlat ore în şir, iar unii ucraineni au postat imagini emoţionante - copii adormiţi în căzile din baie în timpul atacului prelungit. Oamenii au o singură dorință - ca războiul să ia sfârșit: "Simt durere, frică, nervozitate, neliniște. Doamne, așteptăm victoria și ziua când toate astea se vor termina".

Ucrainenii au fost consolaţi de preşedintele Zelenski, care le-a adus veşti bune din turneul european în care a discutat cu Papa, Macron, Olaf Scholz şi Rishi Sunak. 

Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei: Formula noastră de pace a fost discutată la toate întâlnirile, iar acum există mai multă disponibilitate a partenerilor noștri de a urma formula ucraineană. Există mai mult sprijin pentru aderarea noastră la UE, mai multă înțelegere că aderarea Ucrainei la NATO se va întâmpla, este inevitabil.

Ca să adere la Uniunea Europeană, Ucraina accelerează lupta anticorupţie

Pe acelaşi subiect

 Preşedintele Curţii Supreme a fost arestat pentru o mită de 3 milioane de dolari. Succesul diplomatic al lui Zelenski a uimit până şi presa de la Paris. 

Emmanuel Macron, preşedintele Franţei: Am deschis uşa pentru antrenamentul piloţilor. Antrenamentele pot începe de acum. Am rămas pe aceeaşi linie, Franţa are aceeaşi poziţie. Să ajute Ucraina să reziste. 

Spionii americani ajută şi ei Ucraina într-un mod inedit. CIA a lansat o campanie pe Telegram, Twitter şi Youtube. Vrea să convingă ruşii nemulţumiţi de regimul lui Putin să divulge informaţii şi documente importante. 

La Washington, Departamentul Apărării a publicat numărul focoaselor nucleare din arsenalul american - 1.419. Americanii pun astfel presiune pe Rusia să facă la fel şi să respecte Tratatul care limitează la 1.550 numărul armelor de acest fel deţinute de Moscova şi Statele Unite. În Belarus, principalul aliat al lui Putin, Aleksandr Lukașenko, şi-a făcut apariţia după aproape o săptămână de absenţă. Dictatorul avea mâna bandajată, lucru care a alimentat zvonurile despre problemele lui de sănătate

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Imagini emoţionante după bombardamentul rușilor asupra Kievului: copii adormiţi în căzile din baie, în timpul atacului cu rachete