Antena Meniu Search
x

Imagini de groază în ringul de wrestling, la Londra. Luptătorul Silver King a murit în timpul luptei (video)

Imagini de groază în ringul de wrestling, la Londra. Luptătorul Silver King a murit în timpul luptei, rămânând ţintuit pe podea, în timp ce adversarul lui sărbătorea victoria.

de Redactia Observator

la 13.05.2019, 08:42

Silver King a murit
Imagini de groază în ringul de wrestling, la Londra. Luptătorul Silver King a murit în timpul luptei (video) - Twitter

Imagini de groază în ringul de wrestling, la Londra. Luptătorul Silver King a murit în timpul luptei, rămânând ţintuit pe podea, în timp ce adversarul lui sărbătorea victoria.

Tregedie în ring în franciza Lucha Libre, cea mai populară franciză de wrestling din Mexic. Într-o gală care a avut loc sâmbătă la Londra Silver King, unul dintre cei mai populari luptători din Lucha Libre, a murit subit, din cauza unui atac de cord.

Totul s-a întâmplat în direct, în timpul unui meci împotriva lui Juventud Guerrera. Acesta sărbătorea victoria după decizia arbitrului, dar Silver King nu mai mişca şi conducătorul luptei a chemat ajutoare. Medicii n-au mai putut face nimic şi doar au constatat decesul.

Silver King, Cesar Cuauhtemoc Gonzalez Barran pe numele său real, avea 51 de ani, a fost actor în tinereţe şi era fratele unui alt luptător celebru de wrestling, Dr. Wagner.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lucha Libre este cea mai populară promoție de wrestling din Mexic, fiind foarte cunoscuta și la nivel mondial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Imagini de groază în ringul de wrestling, la Londra. Luptătorul Silver King a murit în timpul luptei (video)