Antena Meniu Search
x

Imagini din apartamentul din Torino în care o învăţătoare româncă a fost ucisă de soţul ei. Detalii şocante despre crima care a lăsat doi copilaşi orfani (video)

Imagini din apartamentul din Torino în care o învăţătoare româncă, Loredana Nicoleta, a fost ucisă de soţul ei. Detalii şocante despre crima care a lăsat doi copilaşi orfani ies la iveală la o zi după grozăvie. 

Imagini din apartamentul din Torino în care o învăţătoare româncă, Loredana Nicoleta, a fost ucisă de soţul ei. Detalii şocante despre crima care a lăsat doi copilaşi orfani ies la iveală la o zi după grozăvie. 

Constantin Cezar Hrimiuc, 46 de ani, locuia de un an într-un apartament pe via Borgaro, la Torino, alături de soţia sa, Nicoleta, 38 de ani, şi de cei doi fii ai lor, de 4 şi 10 ani. Joi noaptea cei doi soţi s-au certat şi bărbatul şi-a ieşit din minţi, orbit de gelozie.

Vecinii celor doi povestesc că niciodată nu au crezut că aşa ceva se poate întâmpla cu vecinii lor. Cosntantin nu părea gelos, dar joi noaptea a pus mâna pe cuţit şi şi-a înjunghiat soţia, mortal. Femeia a încercat să scape şi a ieşit pe scara blocului, unde se văd urme de sânge, dar a fost trasă în casă de soţ.

Vecinii au povestit că au auzit, după 2 noaptea, strigătele de ajutor ale Nicoletei. Înainte să poată face ei ceva, soţul româncei a sunat singur la poliţie: "Mi-am ucis nevasta!", a fost tot ce a spus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Era un cuplu liniștit, nu i-am auzit niciodată să se certe, cine și-ar fi putut imagina un astfel de lucru?”, spun vecinii. Nicoleta și Constantin locuiau de doar un an în blocul unde a avut loc crima. Nimeni nu știe dacă erau copiii în casă la momentul crimei, sau dacă erau în casa bunicii din partea mamei, care de multe ori i-a ajutat, având grijă de cei mici.

Cineva din bloc a auzit-o pe femeie țipând în miezul nopții, apoi nimic mai mult, până la sosirea ambulanței. Constantin era magaziner la Blue Air la aeroportul Caselle, Nicoleta era învățătoare. "Ea era foarte amabilă, el e mai timid, dar politicos, întotdeauna ne saluta, chiar se temea de cățelușul meu, mi se pare imposibil să o fi ucis.", a declarat un vecin de la etajul 4, citat de Torino Today.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri externe » Imagini din apartamentul din Torino în care o învăţătoare româncă a fost ucisă de soţul ei. Detalii şocante despre crima care a lăsat doi copilaşi orfani (video)