Video

O mireasă şi-a întrebat viitorul soţ dacă-l mai poate îmbrăţişa "pentru ultima dată" pe fostul iubit, în ziua nunţii

De Larisa Andreescu.
Publicat: 05.02.2021, 19:09.
Actualizat: 05.02.2021, 19:15

O mireasă şi-a uimit invitaţii, dar şi pe noul soţ cu o cerere extrem de ciudată şi nemaiîntâlnită în ziua nunţii. Femeia l-a întrebat pe logodnicul ei dacă îşi poate îmbrățișa fostul iubit pentru „ultima dată” - la doar câteva secunde după ce a spus „Da”.

Mireasa alături de viitorul ei soţ

O mireasă şi-a întrebat viitorul soţ dacă-l mai poate îmbrăţişa "pentru ultima dată" pe fostul iubit, în ziua nunţii

Captură video/ TikTok/mayangkumay

Videoclipul realizat în timpul petrecerii de nuntă din Malaezia a surprins momentul în care mireasa a cerut permisiunea mirelui pentru a-şi îmbrăţişa fostul iubit pentru o ultimă dată.

Clipul postat pe TikTok a strâns milioane de vizualizări şi mii de reacţii din partea internauţilor care au condamnat decizia femeii de a-i cere un astfel de lucru celui cu care a decis să-şi trăiască restul vieţii.

Mireasa a fost aspru judecată pentru gestul ei

În clip, un bărbat poate fi văzut mergând spre cuplu, oferind o strângere de mână pentru a-i felicita, moment în care mireasa se întoarce spre soțul ei și îl întreabă: „Pot să-l îmbrățișez pentru ultima oară?”

La scurt timp, bărbatul îi oferă o strângere de mână mirelui care, în schimb, îl atrage de asemenea pentru o îmbrățișare. Gestul acestuia de a trata situaţia cu politeţe a fost aplaudat pe reţelele de socializare.

Clipul, care a obținut de atunci peste 2,5 milioane de vizualizări, a împărțit opinia între utilizatorii de social media.

Mulți au spus că noul soț „merită pe cineva mai bun” și au comentat grimasa de pe chipul său care tindea spre tristeţe sau dezamăgire, potrivit Daily Mail.

„Fața ta nu poate minți, ai fost rănit, dar este în regulă” a comentat o persoană, în timp ce al altcineva a glumit: „Cel puțin ea cere permisiunea”.

Cu toate acestea, alții l-au lăudat pe mire pentru modul în care a gestionat situația și au spus că are o „inimă uriaşă”.

„Dacă îi permite, înseamnă că nu este un soț nesigur” a scris altcineva.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.