Antena Meniu Search
x

Video O mireasă şi-a întrebat viitorul soţ dacă-l mai poate îmbrăţişa "pentru ultima dată" pe fostul iubit, în ziua nunţii

O mireasă şi-a uimit invitaţii, dar şi pe noul soţ cu o cerere extrem de ciudată şi nemaiîntâlnită în ziua nunţii. Femeia l-a întrebat pe logodnicul ei dacă îşi poate îmbrățișa fostul iubit pentru „ultima dată” - la doar câteva secunde după ce a spus „Da”.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.02.2021, 19:15

Mireasa alături de viitorul ei soţ
O mireasă şi-a întrebat viitorul soţ dacă-l mai poate îmbrăţişa "pentru ultima dată" pe fostul iubit, în ziua nunţii - Captură video/ TikTok/mayangkumay
  • Clipul a obținut de atunci peste 2,5 milioane de vizualizări
  • Mulți au judecat aspru cererea miresei

Videoclipul realizat în timpul petrecerii de nuntă din Malaezia a surprins momentul în care mireasa a cerut permisiunea mirelui pentru a-şi îmbrăţişa fostul iubit pentru o ultimă dată.

Clipul postat pe TikTok a strâns milioane de vizualizări şi mii de reacţii din partea internauţilor care au condamnat decizia femeii de a-i cere un astfel de lucru celui cu care a decis să-şi trăiască restul vieţii.

Mireasa a fost aspru judecată pentru gestul ei

În clip, un bărbat poate fi văzut mergând spre cuplu, oferind o strângere de mână pentru a-i felicita, moment în care mireasa se întoarce spre soțul ei și îl întreabă: „Pot să-l îmbrățișez pentru ultima oară?”

La scurt timp, bărbatul îi oferă o strângere de mână mirelui care, în schimb, îl atrage de asemenea pentru o îmbrățișare. Gestul acestuia de a trata situaţia cu politeţe a fost aplaudat pe reţelele de socializare.

Clipul, care a obținut de atunci peste 2,5 milioane de vizualizări, a împărțit opinia între utilizatorii de social media.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mulți au spus că noul soț „merită pe cineva mai bun” și au comentat grimasa de pe chipul său care tindea spre tristeţe sau dezamăgire, potrivit Daily Mail.

„Fața ta nu poate minți, ai fost rănit, dar este în regulă” a comentat o persoană, în timp ce al altcineva a glumit: „Cel puțin ea cere permisiunea”.

Cu toate acestea, alții l-au lăudat pe mire pentru modul în care a gestionat situația și au spus că are o „inimă uriaşă”.

„Dacă îi permite, înseamnă că nu este un soț nesigur” a scris altcineva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » O mireasă şi-a întrebat viitorul soţ dacă-l mai poate îmbrăţişa "pentru ultima dată" pe fostul iubit, în ziua nunţii