Antena Meniu Search
x

Video Incendiu devastator la o fabrică din Târgu Lăpuș. Nu este prima dată când clădirea este afectată de flăcări

Incendiu devastator la o fabrică de mobilier și saltele din localitatea Târgu Lăpuș, județul Maramureș. O hală de producție, desfășurată pe o suprafață de 12.000 de metri pătrați a ars ca o torță. Din fericire, în momentul izbucnirii flăcărilor, în fabrică nu se afla niciun muncitor. Nu este prima dată când investitorul se confruntă cu un incendiu de asemenea amploare. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 16.02.2022, 13:51

Vezi și

Incendiul a izbucnit puţin după miezul nopţii iar flăcările s-au răspândit cu repeziciune. În hală se aflau doar câţiva paznici şi un fochist. Ei au dat şi alarma şi au chemat pompierii. Flăcările puternice, dar și suprafața mare cuprinsă de foc au determinat autorităţile să cheme ajutoare şi din judeţele vecine. 

Extinderea focului ar fi fost favorizată și de materialele inflamabile care se aflau în hală. 

Simona Vasiac: După opt ore de intervenţie, pompierii încă se află încă în incinta societăţii comerciale pentru a lichida ultimele focare. 

Cornel Băbuț, purtător de cuvânt ISU Maramureș: Incendiul a afectat o suprafața de circa 12.000 de metri pătraţi. Am reuşit sa impiedicăm extinderea incendiului la cea de-a doua hală mai mare. Cele două hale erau legate cu două păsărele și exista pericolul să se extindă. 

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Fabrica și-a oprit activitatea pentru următoarele două zile. La prima oră, transportatorii așteptau în fața firmei, pentru a prelua marfa, dar au aflat că au făcut drumul degeaba. 

O altă hală ale aceleiași fabrici a fost mistuită de flăcări în 2008. Întreaga construcție este asigurată. Firma este una dintre cele mai mari din județul Maramureș, iar în pandemie investitorul a dezvoltat prima linie românească de producere a materialelor sanitare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Incendiu devastator la o fabrică din Târgu Lăpuș. Nu este prima dată când clădirea este afectată de flăcări