Antena Meniu Search
x

Video Incendiu devastator la un depozit de autobuze din Stuttgart. Sute de pompieri, mobilizaţi în lupta cu flăcările. Oraşul a fost cuprins de un nor de fum toxic

Un incendiu devastator a avut loc la un depozit de autobuze din Stuttgart. Cel puţin 20 de vehicule au fost aproape integral distruse, iar norul de fum toxic s-a răspândit în mare parte din oraş. 

de Redactia Observator

la 01.10.2021, 14:57

Vezi și

Peste 200 de pompieri au fost mobilizaţi pentru a lupta cu flăcările care au cuprins şi acoperişul depozitului din Stuttgart. La faţa locului s-au auzit mai multe explozii, însă autorităţile au stabilit că zgomotele au fost produse de cauciuri sparte.

Nor de fum toxic, deasupra oraşului Stuttgart

Un nor de fum toxic s-a răspândit rapid în mai multe cartiere din oraş, iar oamenii au fost sfătuiţi să păstreze geamurile şi uşile închise. Două persoane au solicitat îngrijiri medicale după ce au inhalat gaz toxic. Incendiul s-a produs în cursul nopţii, după o defecţiune apărută la unul dintre autobuzele electrice parcate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Incendiu devastator la un depozit de autobuze din Stuttgart. Sute de pompieri, mobilizaţi în lupta cu flăcările. Oraşul a fost cuprins de un nor de fum toxic