Antena Meniu Search
x

Ani grei de închisoare pentru românul care și-a ucis partenera de viață, cu mai multe lovituri de cuțit, în Spania

Daniel Laurențiu Vassi, românul care și-a ucis partenera de viață în Spania, cu mai multe lovituri de cuțit, a fost condamnat luni la 20 de ani și nouă luni de închisoare.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 29.09.2020, 16:38

Cristina Marin a fost ucisă înainte să împlinească 25 de ani
Daniel Laurențiu Vassi ar urma să petreacă peste 20 de ani după gratii în Spania - Huelva Informacion
  • Cristina Marin încă nu împlinise 25 de ani când a fost ucisă.
  • Procurorii au cerut între 26 și 36 de ani de închisoare pentru românul care și-a ucis partenera de viață.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Daniel Laurențiu Vassi a ucis-o pe Cristina Marin, mama copiilor săi, în iulie 2018, în Lepe, provincia Huelva.

Conform Huelva Informacion, Daniel și Cristina aveau două fete împreună, dar erau despărțiți de ceva timp, din cauza comportamentului violent al bărbatului.

Cristina obținuse un mandat de protecție împotriva lui Daniel însă, în fatidica zi de 7 iulie 2018, bărbatul a decis să încalce ordinul respectiv.

A pătruns în casa în care Cristina locuia alături de cele două fete ale lor. Între Daniel și Cristina a izbucnit o ceartă violentă, moment în care bărbatul a înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori, iar apoi s-a făcut nevăzut.

Cristina a fost ucisă în momentul în care fetele ei dormeau în camera alăturată.

Inițial, Daniel nu și-a recunoscut fapta, precizând că a fost în legitimă apărare, după ce Cristina l-a amenințat cu cuțitul.

Însă, anchetatorii și-au dat seama din prima că bărbatul este vinovat.

S-a vorbit inițial despre o condamnare la închisoare pe viață pentru român. Ulterior, procurorii au cerut între 26 și 36 de ani de închisoare.

La termenul de luni, pus în fața tuturor probelor și a unui verdict categoric al juraților, 9-0 pentru "vinovat", Daniel și-a recunoscut fapta și, în cele din urmă, a primit o pedeapsă mai mică decât cele anticipate.

Românul a fost condamnat la 20 de ani și nouă luni de închisoare. A primit 20 de ani pentru crima comisă și nouă luni pentru încălcarea ordinului de protecție.

Trupul neînsuflețit al Cristinei Marin a ajuns în România, tânăra fiind înmormântată într-o localitate din apropiere de Buzău. Tot acolo au ajuns și fiicele sale, sub tutela mătușii lor.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Ani grei de închisoare pentru românul care și-a ucis partenera de viață, cu mai multe lovituri de cuțit, în Spania