Antena Meniu Search
x

Incident ŞOCANT în Parlamentul European: Eurodeputat britanic, în stare CRITICĂ. A fost LOVIT chiar de ziua lui (FOTO + VIDEO)

Eurodeputatul britanic Steven Woolfe este în stare critică după ce s-a bătut cu un coleg din cadrul formaţiunii radicale Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP) la o reuniune desfăşurată la sediul Parlamentului European.

Eurodeputatul britanic Steven Woolfe este în stare critică după ce s-a bătut cu un coleg din cadrul formaţiunii radicale Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP) la o reuniune desfăşurată la sediul Parlamentului European.

Woolfe a primit un pumn de la Mike Hookem, afirmă surse citate de presa britanică.

Conform unor surse citate de Business Insider, totul a plecat de la o afirmaţie a lui Mike Hookem, care l-ar fi numit pe Steven Woolfe "o glumă".

Cei doi au decis să îşi dea jos sacourile pentru a se bate.

Potrivit The Telegraph, Steven Woolfe a primit un pumn în figură şi s-a lovit cu capul de marginea metalică a unei ferestre din Parlamentul European.

Nigel Farage, liderul interimar al Partidului Independenţei Marii Britanii (UKIP), Steven Woolfe şi restul membrilor grupului parlamentar al formaţiunii din PE au participat la o reuniune desfăşurată în sediul din Strasbourg al Legislativului UE.

La finalul întrevederii, între doi eurodeputaţi UKIP a avut loc o altercaţie, scrie Mediafax. 

Citeşte şi Incident cu final…FERICIT! Eurodeputatul britanic, care a fost la un PAS DE MOARTE, şi-a revenit: “Mă simt mai fericit şi mai zâmbitor ca niciodată" 

Steven Woolfe, favorit pentru preluarea conducerii UKIP, s-a prăbuşit după ce a fost lovit cu pumnul de un coleg, au declarat surse citate de cotidianul The Telegraph.

"Regret profund că, în urma unei altercaţii produse la o reuniune a eurodeputaţilor UKIP, Steven Woolfe s-a prăbuşit şi a fost transportat la spital. Starea sa este gravă", a declarat Nigel Farage.

Steven Woolfe, care joi împlineşte 49 de ani, este în stare gravă, fiind la secţia de terapie intensivă a unui spital din Strasbourg. Conform unor surse, eurodeputatul eurosceptic ar avea hemoragie cerebrală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Incident ŞOCANT în Parlamentul European: Eurodeputat britanic, în stare CRITICĂ. A fost LOVIT chiar de ziua lui (FOTO + VIDEO)