Antena Meniu Search
x

Incredibil, dar adevărat! O fetiţă de 12 ani a fost ELIMINATĂ de la un turneu de şah, din cauza ROCHIEI pe care o purta (FOTO)

O fetiţă de 12 ani din Malaysia a primit interdicţia de a mai participa la un turneu de şah, din cauza rochiei pe care o purta, informeză Daily Mail.

O fetiţă de 12 ani din Malaysia a primit interdicţia de a mai participa la un turneu de şah, din cauza rochiei pe care o purta, informeză Daily Mail.

Organizatorii Turneului Naţional de Şah dedicat şcolarilor au considerat că rochia acesteia este prea "seducătoare" şi "o tentaţie dintr-un anumit unghi" şi i-au cerut să părăsească sala unde se desfăşura competiţia, deşi aceasta se calificase în runda a doua.

După incidentul petrecut la turneul desfăşurat în oraşul Putrajaya, copila a declarat că s-a simţit "hărţuită şi umilită".

Profesorul acesteia, Kaushal Khandhar, a declarat că doreşte ca organizatorii să-şi ceară scuze pentru comportamentul "ridicol".

"În mijlocul rundei a doua, fără ca ceasul să fie oprit, arbitrul mi-a informat studenta că rochia pe care o poartă nu este potrivită. Am fost pur şi simplu dezgustaţi de acest tratament. Am jucat şah în Malaysia aproape 20 de ani şi nu am auzit niciodată despre vreun astfel de incident", a scris Kaushal Khandhar pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Incredibil, dar adevărat! O fetiţă de 12 ani a fost ELIMINATĂ de la un turneu de şah, din cauza ROCHIEI pe care o purta (FOTO)