Antena Meniu Search
x

India: Cinci persoane au fost ucise într-un atac terorist asupra unei secţii de poliţie

Cinci persoane au fost ucise în India, după ce mai mulţi bărbaţi care purtau uniforme militare au atacat o secţie de poliţie

Cinci persoane au fost ucise în India, după ce mai mulţi bărbaţi care purtau uniforme militare au atacat o secţie de poliţie

Atentatul a avut loc luni în nordul Indiei, în statul Punjab. Mai mulţi bărbaţi deghizaţi în militari au atacat un autobuz, omorând o persoană şi rănind mai mulţi pasageri. Apoi, ei au atacat o maşină, împuşcându-l mortal pe şofer.

Atacatorii s-au îndreptat apoi către sediul poliţiei, unde au deschis focul asupra celor dinăuntru, ucigând doi poliţişti. Ulterior, atacatorii au rămas blocaţi în secţia de poliţie care a fost înconjurată de poliţişti.

"Nu ne confruntăm cu o luare de ostatici, potrivit informaţiilor primite până în momentul de faţă", a declarat Kiren Rijiju, un oficial din cadrul Ministerului indian de Interne, conform Mediafax.

Câteva bombe au fost găsite de-a lungul căilor ferate din apropierea secţie de poliţie atacate. Circulaţia trenurilor din zonă a fost întreruptă.

Ministrul de Interne al Indiei, Rajnath Singh, a anunţat că măsurile de securitate la frontiera cu Pakistan au fost întărite. Staţia de poliţie din Dinanagar din Punjab se află la graniţa Indiei cu Pakistan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » India: Cinci persoane au fost ucise într-un atac terorist asupra unei secţii de poliţie