Antena Meniu Search
x

Un român, printre victimele atacului cu cuţit de la Munchen! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ de la MAE

Mai multe persoane au fost rănite sâmbătă în oraşul german Munchen de un bărbat înarmat cu un cuţit, a anunţat poliţia germană într-un mesaj difuzat pe Twitter.

Mai multe persoane au fost rănite sâmbătă în oraşul german Munchen de un bărbat înarmat cu un cuţit, a anunţat poliţia germană într-un mesaj difuzat pe Twitter.

UPDATE 17:15 - Ministerul român al Afacerilor Externe susţine că, "potrivit datelor comunicate de autorităţile locale, printre victimele incidentului se află şi un cetăţean român". 

"Acesta a fost rănit uşor şi a primit îngrijiri medicale în regim ambulatoriu", a adăugat MAE.

UPDATE 17:10 - Opt persoane, printre care una de naţionalitate română, au fost rănite în această dimineaţă în atacul de la München comis de un bărbat înarmat cu un cuţit,.

Poliţia locală exclude orice pistă teroristă.

UPDATE 14:00 Poliţia germană a arestat un bărbat la Munchen, după incidentul în care patru persoane au fost rănite uşor de un atacator cu un cuţit. Conform poliţiei, atacatorul a vizat cinci bărbaţi şi o femeie, în zona Rosenheimer Platz, dar a ratat două dintre potenţialele victime.

UPDATE 12:20 Poliţia dă mai multe informaţii privind atacul care a avut loc în centrul oraşului german, în zona Rosenheimer Platz. Autorităţile preciză că suspectul poartă o jachetă sport de culoare verde.

Poliţia a cerut populaţiei din oraşul german să rămână în locuinţe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autorităţile au descris suspectul ca fiind un bărbat având în jur de 40 de ani care a fugit de la locul atacului pe o bicicletă neagră.

Sursa: Agerpres , News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un român, printre victimele atacului cu cuţit de la Munchen! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ de la MAE