Antena Meniu Search
x

Interlopul italian "Ciccio cuțitarul", arestat în legătură cu înjunghierea unui tânăr român

Procurorii italieni au reușit să aresteze un interlop italian, cunoscut drept "Ciccio cuțitarul", acuzat că, în decembrie 2018, a înjunghiat un tânăr român.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 17.10.2020, 15:26

Interlopul italian este acuzat de tentativă de omor
Arma cu care interlopul italian l-a înjunghiat pe român - ANSA
  • Incidentul s-a produs în decembrie 2018.
  • Interlopul italian este acuzat de tentativă de omor.

Incidentul s-a petrecut în apropierea unui local din Cornaredo, localitate situată în provincia Milano, și ar avea la bază o dispută în legătură cu traficul de droguri.

Conform ANSA, "Ciccio cuțitarul" l-a acuzat pe tânărul român că vinde droguri pe teritoriul său și l-a chemat la discuții în localul respectiv.

Cele două părți nu au ajuns la un numitor comun, astfel că "Ciccio cuțitarul" l-a atacat pe român la ieșirea din local.

L-a înjunghiat de mai multe ori în cap, față și spate, astfel că românul a avut nevoie de 35 de zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera de pe urma loviturilor încasate.

La aproape doi ani de la producerea incidentului, procurorii italieni l-au capturat pe "Ciccio cuțitarul" și l-au pus sub acuzare pentru tentativă de omor.

Interlopul italian are antecedente penale, fiind poreclit "Ciccio cuțitarul" tocmai pentru că ar mai fi înjunghiat cel puțin alte două persoane. De asemenea, interlopul italian ar fi aruncat și cu petrol pe un bătrân cu care avea un diferendum.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Interlopul italian "Ciccio cuțitarul", arestat în legătură cu înjunghierea unui tânăr român