Antena Meniu Search
x

Video O ceartă între doi vecini s-a încheiat cu o tragedie: unul s-a înfipt cu buldozerul în casa celuilalt, iar proprietarul a luat arma și l-a împușcat. Scene ireale în Italia

Ieri seară, un cătun din regiunea italiană Arezzo a devenit scena unor violențe ieșite din comun, după ce disputa unor vecini a luat o amploare dramatică. La finalul ei, unul dintre ei s-a înfipt cu buldozerul în casa celuilalt, moment în care rivalul a luat arma și l-a împușcat mortal. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.01.2023, 14:48

Tragedia a avut loc în cătunul San Polo, iar protagoniști sunt un cetățean albanez de 57 de ani și un italian în vârstă de 53 de ani.

Asaltul cu buldozerul, apoi împușcăturile

Albanezul a murit după ce rivalul a tras asupra sa mai multe focuri de armă cu o pușcă. Cinci, mai precis. Dintre care patru l-au nimerit în plin pe bărbatul de 57 de ani. 

Carabinierii din Arezzo l-au arestat pe italian, fiind acuzat de crimă. 

Pe acelaşi subiect

Filmul tragediei

Aseară, în jurul orei 20:30, privind pe fereastra propriei case în timp ce albanezul îi dărâma cu buldozerul pereții vilei, italianul de 53 de ani a luat o pușcă pe care a deține în mod legal și a apăsat pe trăgaci. Ulterior, în urma cercetărilor, polițiști aveau să constate că, în urmă cu doar câteva minute înainte de împușcături, victima, vecin cu bărbatul arestat, din motive banale, a intrat cu buldozerul pe proprietatea italianului distrugând mai întâi mașinile parcate, apoi pereții și acoperișul clădirii italianului. Asta, în timp ce bărbatul de 53 de ani și familia sa se aflau la masă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Asaltul albanezului ar fi stârnit reacția violentă a vecinului, care a luat pușca și a tras câteva focuri în direcția rivalului, ucigându-l, scrie Leggo. Italianul a fost arestat și dus la închisoarea din Arezzo.

Pompierii care au intervenit la fața locului au declarat casa inutilizabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » O ceartă între doi vecini s-a încheiat cu o tragedie: unul s-a înfipt cu buldozerul în casa celuilalt, iar proprietarul a luat arma și l-a împușcat. Scene ireale în Italia