Antena Meniu Search
x

Iubita româncă moare fulgerător de cancer, la Roma, logodnicul se aruncă de la etaj o lună mai târziu: "Te iubesc, vin după tine!"

"Te iubesc, vin după tine". A spus asta şi s-a prăbuşit în gol. Un tânăr de 32 de ani nu a mai suportat durerea pierderii iubitei şi s-a aruncat de la etaj. A ales să moară la Spitalul Gemelli, în Roma, acolo unde, în urmă cu fix o lună, logodnica lui româncă a murit fulgerător de cancer.

de Redactia Observator

la 03.06.2019, 10:42

A ales să moară la Spitalul Gemelli, în Roma, acolo unde, în urmă cu fix o lună, logodnica lui româncă a murit fulgerător de cancer
Iubita româncă moare fulgerător de cancer, la Roma, logodnicul se aruncă de la etaj o lună mai târziu - ilmessaggero.it / iltempo.it

"Te iubesc, vin după tine!". A spus asta şi s-a prăbuşit în gol. Un tânăr de 32 de ani nu a mai suportat durerea pierderii iubitei şi s-a aruncat de la etaj. A ales să moară la Spitalul Gemelli, în Roma, acolo unde, în urmă cu fix o lună, logodnica lui româncă a murit fulgerător de cancer.

În urmă cu trei luni, fata a aflat că suferă de o boală cumplită: cancer uterin.

O realitate groaznică pe care tânăra româncă şi iubitul ei au decis s-o înfrunte împreună.

Se iubeau din adolescenţă şi credeau că nimic şi nimeni nu-i va despărţi. 

Nici chiar atunci când medicii le-au spus că lupta e în zadar, că ştiinţa încă nu a reuşit să găsească un leac pentru nenorocita boală.

În ciuda eforturilor depuse de specialiştii italieni, românca s-a prăpădit luna trecută, la doar 30 de ani, lăsând în urmă o familie distrusă şi un logdnic incapabil să depăşească durerea.

Tânărul nu a putut accepta nicio clipă pierderea iubitei lui. Zi după zi, s-a cufundat într-o depresie severă, care, într-un final l-a ucis.

S-a aruncat pe casa scării, după ce şi-a pierdut iubita româncă

Joia trecută, la fix o lună de la moartea româncei, bărbatul de 32 de ani s-a aruncat de la 15 metri înălţime, pe casa scării spitalului Gemelli din Roma, acolo unde iubita lui şi-a dat ultima suflare.

Un gest extrem pe care l-a considerat a fi salvarea şi modul prin care îşi va reintâlni jumătatea.

"Te iubesc, vin după tine!", a strigat tânărul apoi s-a aruncat în gol.

Un zbor mortal, o realitate cumplită care, poate, scrie Il Tempo, ar fi putut fi evitată dacă tânărul ar fi primit la timp ajutor de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Iubita româncă moare fulgerător de cancer, la Roma, logodnicul se aruncă de la etaj o lună mai târziu: "Te iubesc, vin după tine!"